Apple

Apple må for tiden være ganske lei av asiatiske mobiloperatører.
forfatter

Det er bare drøyt en uke siden vi skrev om de thailandske myndighetenes litt for tidlige offentliggjøring av de to kommende iPhone-modellene. Apple reagerte ved å holde en “kameratslig samtale” med thailenderne, og nå tyder mye på at Apple-folkene igjen vil trekke på sin sure mine.

Ytterligere et asiatisk teleselskap – og da ingen ringere enn China Telecom – har offentliggjort nye opplysninger om den kommende Apple-mobilen. Det har skjedd på Weibo, det kinesiske svaret på Twitter.

Denne gangen er det en markedsførings-illustrasjon av iPhone 6 fra Apple samt det offisielle slagoret: “Even Better”.

U10175P2T1D9564335F13DT20140821082842

Stort mer offisielt kan det vel ikke bli, før det er helt offisielt.

Historien sier ingenting om hvorfor China Telecom har offentliggjort bildet. Eller hvordan Apple reagerer på avsløringen.

Kilde: CNET

PS: Bildet over artikkelen er IKKE offisielt, men bare en mockup.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.