Finere selfies med ringblits

Den bittelille ringblitsen til mobilen, gir mye finere lys enn den innebyggede.

Skrevet av / 04.02.15 - 08:30
Finere selfies med ringblits

Oppstartsprosjekter er kule. I Sveits har en mann sett seg lei på det flate lyset fra mobilblitsen. Han gjorde som mange før ham, startet et crowdfundings-prosjekt, og er på god vei til å få drømmen oppfylt.

Alexander Kuehne som er en fotograf bosatt i  Zurich, kopierte effekten av store ringblitser man bruker i studio, kalt beautydish av fotografer flest – og skal 3D-printe mikroversjoner av ringblitsene.

Vany ring blits

Frem til 24. februar skal det hentes inn nok penger til å starte produksjonen av Vany-blitsen. Som også er en videolampe, og kan tres på mobilen, nettbrettet, eller rundt kameraet på laptopen.

Vany drives av et lithium polymer batteri, som gir strøm til åtte dimbare LED-lamper, plassert i ring og gir mye jevnere lys med mykere skygger enn den innebyggede blitsen.

LED-lampen vil koste 39 dollar, men bestiller man på forhånd sparer man 10 dollar.

Dessverre er det en stund til den sendes. De regner ikke med å ha ferdiglagede Vany-lamper før i november 2015.

Vany hand

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Nå er iOS 17 her

Tidlig død for Surface Duo

Huaweis nye stilige smartklokke

Scroll to Top