iPhone 4S

Apple fikk inn en million forhåndsbestillinger på nye iPhone 4S de første 24 timene, etter at man kunne bestille på nett i kjølvannet av lanseringen tirsdag 4. oktober.
forfatter

På tross av at designet er lik forgjengerens, skjermen ikke har vokst, og den ikke er i salg ennå, har Apple klart å forhåndselge én million av den nye iPhone 4S.

Til sammenligning mottok Apple 600.000 forhåndsbestillinger på forgjengeren iPhone 4, så det er tydelig at mange kan ikke få nok av Apples smartmobil.

Smartmobilen som ikke er i salg her hjemme før 28. oktober, har fått dobbelt så rask dobbeltkjerne A5 prosessor, sju ganger raskere grafikk enn iPhone 4 og 8 Mp kamera med 1080p HD-video.

iPhone 4S er i butikkene allerede fredag 14. oktober i USA, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Japan og England, og kommer altså hit to uker senere.

Les alt om iPhone 4S her.

Nye iPhone 4S har fått mye ny teknologi, mye av det er inkludert i det nye operativsystemet iOS 5 som er kalr for nedlasting onsdag 12. oktober.

Les om iOS 5 her.

Foruten bedre batteritid enn iPhone 4,  8 timer 3G tale, 10 timer video, 40 timer musikk og 9 timer wi-fi, støtter den også avansert stemmegjenkjenning.

Som gjør det mulig å snakke til iPhone 4S og få svar fra assistenten om egentlig alt. Hvordan blir været, hva er klokka, finne veien, søke på nett, lese inn diktat, spørre om når Benjamin Franklin var født, og det meste annet, og ja, den leser SMS-er for deg.

iPhone 4S blir tilgjengelig i 16, 32 og 64 GB lagringskapasiteter, og i hvitt eller sort, men med den samme sylskarpe 3,5-tommers retinaskjermen som iPhone 4 har fått mye skryt for.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.