iPhone 4S

Apple fikk inn en million forhåndsbestillinger på nye iPhone 4S de første 24 timene, etter at man kunne bestille på nett i kjølvannet av lanseringen tirsdag 4. oktober.
Annonse
Annonse
forfatter

På tross av at designet er lik forgjengerens, skjermen ikke har vokst, og den ikke er i salg ennå, har Apple klart å forhåndselge én million av den nye iPhone 4S.

Til sammenligning mottok Apple 600.000 forhåndsbestillinger på forgjengeren iPhone 4, så det er tydelig at mange kan ikke få nok av Apples smartmobil.

Smartmobilen som ikke er i salg her hjemme før 28. oktober, har fått dobbelt så rask dobbeltkjerne A5 prosessor, sju ganger raskere grafikk enn iPhone 4 og 8 Mp kamera med 1080p HD-video.

iPhone 4S er i butikkene allerede fredag 14. oktober i USA, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Japan og England, og kommer altså hit to uker senere.

Les alt om iPhone 4S her.

Annonse

Nye iPhone 4S har fått mye ny teknologi, mye av det er inkludert i det nye operativsystemet iOS 5 som er kalr for nedlasting onsdag 12. oktober.

Les om iOS 5 her.

Foruten bedre batteritid enn iPhone 4,  8 timer 3G tale, 10 timer video, 40 timer musikk og 9 timer wi-fi, støtter den også avansert stemmegjenkjenning.

Som gjør det mulig å snakke til iPhone 4S og få svar fra assistenten om egentlig alt. Hvordan blir været, hva er klokka, finne veien, søke på nett, lese inn diktat, spørre om når Benjamin Franklin var født, og det meste annet, og ja, den leser SMS-er for deg.

Annonse

iPhone 4S blir tilgjengelig i 16, 32 og 64 GB lagringskapasiteter, og i hvitt eller sort, men med den samme sylskarpe 3,5-tommers retinaskjermen som iPhone 4 har fått mye skryt for.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Ny 35mm med avansert konstruksjon.
DJI FPV kan fly i 140 km/t, hvis du tør.
Billig inngangsbillett til analog fotografering.
Kjapp deg om du ønsker James Bonds kamera.
Og de blir ikke akkurat billige!
Twitter-sjef Jack Dorsey har store planer for Tidal. Jay-Z vil fortsatt være med på laget som styreleder.
I kveld har den etterlengtede andresesongen av Exit premiere.
Full pott for Polestar 2 i krasjtest.
Xaiomi har lansert fire nye mobiler som de aller fleste har råd til. Den billigste har 5G, og den dyreste har 108 megapiksler.
Porsches elektriske crossover er endelig offisiell - sjekk ut lanseringsvideoen her!
Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.
LG har patentert en ny type OLED-TV som kan skjules når du ikke bruker den.
Disney ryster i selve fundamentet til kinoenes eksklusive filmmonopol.
En ny, heftigere versjon av Samsungs superbrede gaming-monitor skal være på vei.
Lyngdorfs flaggskipsforsterker kan nå spille av de høyoppløste MQA-lydfilene fra blant annet Tidal.
Nå kan du snart høre Wharfedale og Leak Audio hos forhandlere.