Èn million forhåndsbestillinger

Apple fikk inn en million forhåndsbestillinger på nye iPhone 4S de første 24 timene, etter at man kunne bestille på nett i kjølvannet av lanseringen tirsdag 4. oktober.

På tross av at designet er lik forgjengerens, skjermen ikke har vokst, og den ikke er i salg ennå, har Apple klart å forhåndselge én million av den nye iPhone 4S.

Til sammenligning mottok Apple 600.000 forhåndsbestillinger på forgjengeren iPhone 4, så det er tydelig at mange kan ikke få nok av Apples smartmobil.

Smartmobilen som ikke er i salg her hjemme før 28. oktober, har fått dobbelt så rask dobbeltkjerne A5 prosessor, sju ganger raskere grafikk enn iPhone 4 og 8 Mp kamera med 1080p HD-video.

iPhone 4S er i butikkene allerede fredag 14. oktober i USA, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Japan og England, og kommer altså hit to uker senere.

Les alt om iPhone 4S her.

Nye iPhone 4S har fått mye ny teknologi, mye av det er inkludert i det nye operativsystemet iOS 5 som er kalr for nedlasting onsdag 12. oktober.

Les om iOS 5 her.

Foruten bedre batteritid enn iPhone 4,  8 timer 3G tale, 10 timer video, 40 timer musikk og 9 timer wi-fi, støtter den også avansert stemmegjenkjenning.

Som gjør det mulig å snakke til iPhone 4S og få svar fra assistenten om egentlig alt. Hvordan blir været, hva er klokka, finne veien, søke på nett, lese inn diktat, spørre om når Benjamin Franklin var født, og det meste annet, og ja, den leser SMS-er for deg.

iPhone 4S blir tilgjengelig i 16, 32 og 64 GB lagringskapasiteter, og i hvitt eller sort, men med den samme sylskarpe 3,5-tommers retinaskjermen som iPhone 4 har fått mye skryt for.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nettopp kjøpt deg ny 4K-TV? Da kan du innvie den med Last Christmas i remastret 4K-versjon!
La ikke størrelsen lure deg, Phono Box RS2 har alt en vinylentusiast trenger.
Alle ønsker seg harde pakker, vi også, derfor har vi satt sammen den feteste gavelisten vi kunne komme på.
Stereoanlegget på soverommet til Jimi Hendrix i London låter nå akkurat som det gjorde da han lyttet til det.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Dette har de aldri gjort før, hvertfall ikke på denne måten.
Parlamentet ønsker å bidra til bærekraftige løsninger ved å fremme gjenbruk og reparasjon og ved å bekjempe praksiser som forkorter produkterslevetid.
Over for Europas største fotomesse
AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.