En hummer til din iPhone

Her er et iPhone-etui som garantert får deg til å humre…
forfatter

Nei, det er ingen spøk. Designet av australske Elliot Gorham for Noddy Boffin, vil dette iPhone-etuiet, formet som en hummer i sann størrelse, garantert får deg til å stikke deg ut i mengden.

Mange liker Android-telefonene fordi de lett kan skreddersys til en mer personlig brukeropplevelse. Men hva blir mer personlig enn et iPhone-etui formet som en hummer?

På Noddy Boffins hjemmeside kan du lese:

I motsetning til det typiske telefondekselet, tilbyr det ikke funksjonalitet eller beskyttelse og stil. Funksjonene inkluderer: kamerainkompatibilitet, ergonomisk ubehagelig, for stort for lommen eller håndveska og viktigst av alt, evnen til å gjøre brukeren flau.

Foto: Elliot Gorham (fra Noddy Boffins hjemmeside)

Ideen til Hummer-etuiet i sann størrelse er inspirert av Salvador Dalis hummer-telefon (Aphrodisiac telephone) fra 1938. Dalis telefon var av typen stasjonær dreietelefon, hvor en hummerskulptur prydet telefonrøret. Fullstendig ubrukelig, ikke noe fint, men like fullt genialt.

Salvador Dalis hummertelefon fra 1938.

Det later ikke til at produktet er mulig å bestille ennå. Skulle du av en eller annen grunn få lyst til å kjøpe dette etuiet, for eksempel for å føle deg svært spesiell, følg med på noddyboffin.com. Det avbildede etuiet er til iPhone 4 og 4S. Ingen ord om iPhone 5. Dessverre…

Hvorfor må alt på død og liv være så forbanna praktisk? Foto: Elliot Gorham (fra Noddy Boffins hjemmeside)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også