Dette vet vi om Galaxy Note 5

Her er de seneste ryktene om Samsungs kommende topp-nettbrett!
Annonse
Annonse
forfatter

De siste årene har Samsung pleid å lansere en ny versjon av high-end nettbrettet Galaxy Note under IFA-messen i Berlin i september. I år har de imidlertid invitert pressen til en event 13. august, og det skulle ikke forundre oss om en ny Galaxy Note da står øverst på progammet. Fjorårets modell, Galaxy Note 4 var meget vellykket, så det blir spennende å se hvordan Samsung har tenkt å topp den i år.

1359686745993741378

Om vi skal tro de mest seiglivede ryktene, så får Galaxy Note 5 stort sett samme design som Galaxy S6 – det vil si glass, metall og innebygd batteri – og det betyr i så fall slutt med det kunstige skinn-utseendet, som Samsung introduserte for to år siden med Galaxy Note 3. Note 5 antas likevel å beholde den unike S-Pen stylusen som gir touch-skjermen en rekke ekstra funksjoner.

1372536180994853927

Super AMOLED-skærmen er fortsatt på 5,7”, og den får antageligvis samme 2560 x 1440 pikslers oppløsning som Note 4. 16 MP kameraet fra Samsung Galaxy S6 finner nok også veien til Note 5, og vi kan regne med at det vil kjørenyeste Android-versjon(5.1.1). Prosessoren blir etter alt å dømme Samsungs egen åttekjerners Exynos 7420 processor (4 x 2,1 GHz + 4 x 1,5 GHz), og vi regner med at Note 5 får 4 GB RAM, med henholdsvis 32, 64 eller 128 GB intern lagringsplass.

Annonse

1372536181039762215

På grunn av designen vil man ikke kunne utvide kapasiteten med eksternt microSD-kort. Det vil muligens irritere enkelte Note-fans, men Samsung gikk samme vei med mobilflaggskipet Galaxy S6 tidligere i år, og vi har ingen grunn til å tro at de tenker annerledes om Note.

Kilde: Gizmodo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Poly vil komme seg på markedet for profesjonell lyd & video til hjemmekontor.
3:2-skjermen får 3.3K oppløsning, 500 nits lysstyrke og Pantone-sertifisering
Apple er verdens mest verdifulle selskap, igjen.
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.