Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Billig Moto G til sommeren

Tre store mobiler med høyoppløste kameraer til liten pris.

Skrevet av / 24.05.16 - 18:58
Billig Moto G til sommeren

Vi hører ikke mye fra Moto; Motorolas avhogde mobilgren – som nå eies av Lenovo. Men de er visst så optimistiske til sine nye Moto G modeller at de også er å få tak i her i Skandinavia.

Foto: Moto
Foto: Moto

Først er det Moto G Plus, som er den dyreste modellen. Den har en 5,5″ Full-HD-skjerm og et 16 MP-kamera, som ifølge DxOMark sine tester skal være meget bra. Innvendig finner man mid-range-prosessoren Snapdragon 617, 2-4GB hukomelse og 16-64GB lagringsplass. Den har en fingertrykksavleser, er relativt vanntett og kan lades til 6 timers drift på bare 15 minutter. Moto G Plus vil være tilgjengelig fra juni til «under 2500kr».

Foto: Moto
Foto: Moto

Samtidig skal «utvalgte forhandlere» også begynne å selge den lille Moto G. Den har den samme skjermen, men med en lavere kameraoppløsning på 13MP. Prosessoren og minne er det samme, men den mangler en fingeravtrykksleser. Den er også vanntett og har rask ladning. Moto G kommer også ut i juni, men til en lavere pris.

Foto: Moto
Foto: Moto

Senere i sommer kommer også Moto G Play. Det er en budsjettmodell med 720p 5″ skjerm og et 8MP kamera. Prosessoren er den litt tregere Snapdragon 410, som har 1-2GB minne og 8 eller 16GB lagringsplass. Modellen er også vantett, men ser ut til å mangle rask ladning. Batteriet på 2800 mAh skal holde «hele dagen». Prisen for Moto G Play er ennå ikke kjent.

Moto G Plus:
Operativsystem: Android 6.0 Marshmallow
Skjerm: 5,5″ 1.920 x 1.080 (401 ppi)
Prosessor: Octacore Snapdragon 617
Minne: 2/3/4 GB – 16/32/64 GB
Kamera: 16 Mp + 5 Mp
Batteri: 3.000 mAh, 24 timers bruk

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

Budsjettmobil fra Nothing

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 presentert i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

0
Scroll to Top