Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Bilder og spesifikasjoner lekket for Nothing Phone 2a

Nothings nye mobiltelefon er på vei, og vi har allerede fått vite mye om den.

Skrevet av / 19.12.23 - 12:13
Bilder og spesifikasjoner lekket for Nothing Phone 2a

Snart får vi kanskje se en budsjettmodell fra Nothing. Det handler om at noen får tak i et såkalt Production Validation Test sample. Det vil si en første liten produksjonsserie for å verifisere at produksjonsprosessen er korrekt, at enhetene oppfyller spesifikasjonene og at kvaliteten er akseptabel. Bildene forteller ikke hele historien, for disse testeksemplarene har et ytre skall som skjuler designet.

Les også Nothing Phone er kommet for å bli Den nye Nothing Phone (2) er vesentlig raskere enn forgjengeren. Men den er også dyrere.

Det du fortsatt kan se på bildene, er at kameraene ikke er plassert øverst i venstre hjørne som på Nothing Phone 2, men at det er to store linser midt på baksiden. Annerledes! Men fremfor alt viser bildene spesifikasjoner fra «Om telefonen» i innstillingene.

Der kan vi lese at telefonen vil bruke systembrikken Dimensity 7200, i motsetning til storebror Snapdragon 8+ Gen 1. Det ser ut til å bli vanligere å gå bort fra Qualcomms systembrikker, ettersom prisen på dem har skutt i været. Den nevnte brikken brukes også av Xiaomi Redmi Note 13 Pro+.

Ellers har den en 6,7-tommers OLED-skjerm med 120 Hz oppdateringsfrekvens, kameraene ser ut til å være to med 50 megapikslers oppløsning, med et selfiekamera på 16 megapiksler. Minnet er på 8 gigabyte, og den leveres med 128 gigabyte lagringsplass.

Den vil ha Glyph-kontroller akkurat som 2, men vil ha et annet Glyph-grensesnitt på baksiden og angivelig et nytt design.

Mobiltelefonen skal etter sigende ha premiere på Mobile World Congress til våren.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top