Search
Generic filters

Batteriproblemer på Galaxy S4: Samsung tar affære

Samsung sier at Galaxy S4-eiere som oppleverer batteriproblemer vil få utlevert nytt batteri.

Det er en kjent sak at batteriene i forskjellige gadgets mister piffen etter hvert. Men at flere eiere av Samsungs toppmodell Galaxy S4 opplever batteriproblemer må sies å være litt i tidligste laget for en mobil som ble lansert for bare et halvt år siden.

Tyske mobiflip.de henviser til kilder hos en av de store tyske mobiloperatørene, som hevder at cirka 30% av alle Samsung Galaxy S4-kjøpere har klaget over batteri-problemer.

De fleste av disse brukerne opplever at batteriet ikke vil ta til seg strøm, mens noen få sågar har opplevd, at batteriet eser ut og blir større!

Slik skal batteriet se ut når det ikke er oppblåst...
Slik skal batteriet se ut når det ikke er oppblåst…

Samsung selv har bekreftet overfor enkelte medier at problemet eksisterer. Til TrustedReviews sier de følgende: «Vi er klar over problemet, som har berørt et begrenset antall kunder.»

Lyd & Bilde kontaktet like godt Samsungs nordiske hovedkontor for en avklaring, og vi fikk følgende offisielle svar på engelsk:

«We are aware of this issue, which has affected less than 1% of batteries in  the Nordics. We ask all affected customers to please visit their nearest Samsung Electronics service center, where they can receive a replacement battery for free of charge. We remain committed to providing the best possible user experience for our customers.»

Kort sagt erkjenner altså Samsung at problemet eksisterer, men i følge produsenten er bare 1% av brukerne er berørte. Uansett, har du opplevd lignende batteriproblemer med din Samsung Galaxy S4 skal du derfor kunne gå til din forhandler eller det nærmeste Samsung Electronics servicecenter, og angivelig motta et gratis erstatningsbatteri.

69 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.
Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den!
Denon slapp nettopp fire 110-årsjubileums-produkter. Vi har allerede fått hjemmekinoforsterkeren AVC-A110 til test.
De brillefine hodehøyttalerne fra Bose kommer nå i flere nye design, inkludert en treningsversjon med polariserte glass.
Den kinesiske elektronikkgiganten har nå lansert MateBook X, FreeBuds Pro med ny støyreduserende teknologi og to nye smartklokker, Watch GT2 Pro og Watch Fit.