Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Messen deles opp i fire deler

Covid-19 tvinger arrangørene til å tenke nytt.

Skrevet av / 19.05.20 - 13:33
Messen deles opp i fire deler

IFA 2020 i september blir ikke som vanlige IFA-messer har vært. Tidligere har IFA-messen hatt over 230.000 besøkende, over 5000 journalister har rapportert fra Berlin under IFA-messen.

Årets IFA blir ikke som tidligere messer. Den globale pandemien forårsaket av Covid-19, har gjort at arrangørene må tenke annerledes. IFAs direktør, Jens Heithecker, sier til pressen at helsen kommer først, men at de skal arrangere årets IFA 2020 på en annen måte, hvor alle krav til sikkerhet skal overholdes.

Krav til antall som kan samles, i Tyskland maks 5000 personer, avstander som må overholdes, og ansvaret alle har med å hindre smittespredning, har tvunget Messe Berlin og IFA til å tenke nytt.

Messen har vært viktig for elektronikkbransjen siden 30-tallet, og er i dag en av de største messene i sitt slag.

I år blir messen betydelig nedskalert, sammenlignet med tidligere år. Det betyr at den hverken vil bli avholdt i samme skala som før, heller ikke at det tillates å samles mange på ett sted.

Den blir ikke åpen for publikum, men utstillere, media og bransjefolk kan samles, så lenge antallet ikke overstiger 1000 personer per dag på messeområdet. Messeområdet blir bare tilgjengelig for bransje- og mediefolk som inviteres av IFA.

Pressekonferansene vil bli avholdt, denne gangen blir det enda flere av dem, og de vil bli strømmet live på nett

Årets messe vil bli delt i fire deler, IFA Global Press Conference med presentasjoner for pressen, IFA Global Markets, IFA Next og Shift Mobility, samt IFA Business, under messedagene, og det vil bli satt av områder hvor bransjen kan møtes. Workshops vil strømmes online, for de som ikke kan eller vil reise til Berlin i september.

IFA 2020 arrangeres 03. – 05. september.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top