Denon Home

Sonos-utfordrerne fra Denon er her

Denon Home-høyttalerne er i butikkene, klare for å erobre hjemmet ditt.

Fra nå av finnes ikke lenger Heos multiromshøyttalere, da Denon Home erstatter dem alle. Til å begynne med er det snakk om multiromshøyttalere i tre størrelser: 150 er den minste, 250 mellomst og 350 den største.

Vi har allerede skrevet om høyttalerfamilien tidligere, da vi fikk en sniktitt i desember. Du kan lese en mer grundig gjennomgang av høyttalerne her.

Stemmestyring kommer

Som vi tidligere skrev er ikke stemmestyring klargjort ved lansering, men det skal komme med en programvareoppdatering senere i år. Da vil høyttalerne få innebygd talestyring med Amazon Alexa via den innebygde mikrofonen. I tillegg kan de stemmestyres med Apple Siri og Google Assistant, men da kun gjennom mobiltelefonen. Eller Denon Home-høyttalerne kan være slaver om du har andre smarthøyttalere hjemme med disse assistentene innebygd.

Denon Home 150, 250 og 350 er i butikkene nå, og prisene er henholdsvis 2498, 4998 og 6998 kroner. Med alle modeller kan to kobles sammen i et trådløst stereopar.

P.S.: Heos-navnet lever videre, i forsterkere og receivere fra Denon og Marantz.

hifiklubben.no

annonse

Kommentarer

  Motta varsel  
Varsle meg om

Les også

De mest leste artiklene i 2019

Godt nyttår kjære lesere. I 2019 leste dere om litt av hvert. Her er en oversikt over de ti mest populære artiklene i året som gikk.