TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Klipsch Heritage Pro Media 2.1 gir deg bedre lyd fra computeren

Råbillig Klipsch-høyttalere for skrivebordet eller stuen.

forfatter
Publisert 02.05.22 - 14:09

De er ganske små, men som vi har erfart fra tester vet selv små Klipsch-høyttalere å bite godt fra seg. Disse er neppe noe unntak, fordi Heritage Pro Media 2.1, leveres med en subwoofer. I tillegg til de to små toveis høyttalerne, med Klipsch velkjente Tractrix horndiskant.

Høyttalerne er aktive, det vil si at forsterkerne som sitter i subwooferen, driver alle tre. Den 8-tommers store subwooferen drives av en 15 w forsterkermodul, mens de to satelitthøyttalerne har 35 w effekt hver til rådighet.

Med Klipsch velkjente effektivitet vil du trolig kunne spille høyere enn størrelsen tilsier. Og høyttalersettet som passer like godt på skrivebordet, som i stuen, kan kobles til eksterne lydkilder.

lipsch Heritage Promedia 1
Klipsch Heritage Promedia uten fronter

Foruten Bluetooth for enkel strømming av musikk fra mobilen, kan man koble en analog lydkilde til på baksiden av subwooferen. HDMI eller digitale innganger finnes ikke her, så noen åpenbar tv-høyttaler er dette ikke.

Men for de som spiller inn musikk hjemme, eller ønsker seg et trådløst høyttaler system i stuen med mer trøkk enn vanlig fra små høyttalere, kan det hende at Heritage Pro Media 2.1, er et utmerket valg.

lipsch Heritage Promedia 4
Klipsch Heritage Promedia i valnøtt

Høyttalerne, som kan leveres i valnøtt med lyse stoff-fronter, eller sort med grå fronter, er bare 20,3 cm høye og 14 cm dype. Subwooferen er 30,5 x 25,4 x 38,1 cm, og kan smyges på plass i en hylle eller under en reol.

I følge Klipsch skal Heritage Pro Media 2.1 være i stand til å rekke over 29 – 20.000 hz, et ganske bredt frekvensområde for et så kompakt høyttalersystem.

Som er på vei ut i butikkene i det dette skrives. Prisen er oppgitt til 4300 kr for settet.

lipsch Heritage Promedia 2
Klipsch Heritage Promedia 2 i reol

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Marshall Middleton er kraftigere enn andre bærbare Bluetooth-høyttaleren Marshall Middleton har fire høyttalerelementer for å gi en kraftigere og større lyd.
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste høyttaler En av de lekreste high-end-høyttalerne vi vet om har fått sin arvtaker.
lbpluss
HomePod er det nye stereoanlegget Apples HomePod-høyttaler er virkelig engasjerende å lytte til, når den ikke lytter til deg - og en er god, men to er enda bedre.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Komplett stereoanlegg på liten plass Større trådløs JBL-høyttaler.
Følg Lyd & Bilde