TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Klipsch Heritage Pro Media 2.1 gir deg bedre lyd fra computeren

Råbillig Klipsch-høyttalere for skrivebordet eller stuen.

forfatter
Publisert 02.05.22 - 14:09

De er ganske små, men som vi har erfart fra tester vet selv små Klipsch-høyttalere å bite godt fra seg. Disse er neppe noe unntak, fordi Heritage Pro Media 2.1, leveres med en subwoofer. I tillegg til de to små toveis høyttalerne, med Klipsch velkjente Tractrix horndiskant.

Høyttalerne er aktive, det vil si at forsterkerne som sitter i subwooferen, driver alle tre. Den 8-tommers store subwooferen drives av en 15 w forsterkermodul, mens de to satelitthøyttalerne har 35 w effekt hver til rådighet.

Med Klipsch velkjente effektivitet vil du trolig kunne spille høyere enn størrelsen tilsier. Og høyttalersettet som passer like godt på skrivebordet, som i stuen, kan kobles til eksterne lydkilder.

lipsch Heritage Promedia 1
Klipsch Heritage Promedia uten fronter

Foruten Bluetooth for enkel strømming av musikk fra mobilen, kan man koble en analog lydkilde til på baksiden av subwooferen. HDMI eller digitale innganger finnes ikke her, så noen åpenbar tv-høyttaler er dette ikke.

Men for de som spiller inn musikk hjemme, eller ønsker seg et trådløst høyttaler system i stuen med mer trøkk enn vanlig fra små høyttalere, kan det hende at Heritage Pro Media 2.1, er et utmerket valg.

lipsch Heritage Promedia 4
Klipsch Heritage Promedia i valnøtt

Høyttalerne, som kan leveres i valnøtt med lyse stoff-fronter, eller sort med grå fronter, er bare 20,3 cm høye og 14 cm dype. Subwooferen er 30,5 x 25,4 x 38,1 cm, og kan smyges på plass i en hylle eller under en reol.

I følge Klipsch skal Heritage Pro Media 2.1 være i stand til å rekke over 29 – 20.000 hz, et ganske bredt frekvensområde for et så kompakt høyttalersystem.

Som er på vei ut i butikkene i det dette skrives. Prisen er oppgitt til 4300 kr for settet.

lipsch Heritage Promedia 2
Klipsch Heritage Promedia 2 i reol
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dypbass du aldri før har hørt Sjansen for at du har sett eller hørt om Kerr, er minimal. Det bør du definitivt gjøre noe med.
B&O Beosound Balance - endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance låter veldig bra alene - og enda bedre i par.
Sonos har gjort et merkelig valg Sonos demonstrerte sin rimeligste lydplanke Ray i København onsdag. Men hva har de gjort?
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærte seg død, var ikke det hele historien. For Onkyo-merket lever nå videre i amerikanske hender.
Den beste trådløse vi har hørt KEFs trådløse, gulvstående LS60 Wireless, er intet mindre enn brilliant.
Sonos: Alle ryktene var sanne! Sonos nye stemmeassistent og lydplanke har nå fått offisielt navn og lanseringsdato. Det er også bærbare nyheter.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend