Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Klipsch Heritage Pro Media 2.1 gir deg bedre lyd fra computeren

Råbillig Klipsch-høyttalere for skrivebordet eller stuen.

Skrevet av / 02.05.22 - 14:09
Klipsch Heritage Pro Media 2.1 gir deg bedre lyd fra computeren

De er ganske små, men som vi har erfart fra tester vet selv små Klipsch-høyttalere å bite godt fra seg. Disse er neppe noe unntak, fordi Heritage Pro Media 2.1, leveres med en subwoofer. I tillegg til de to små toveis høyttalerne, med Klipsch velkjente Tractrix horndiskant.

Høyttalerne er aktive, det vil si at forsterkerne som sitter i subwooferen, driver alle tre. Den 8-tommers store subwooferen drives av en 15 w forsterkermodul, mens de to satelitthøyttalerne har 35 w effekt hver til rådighet.

Med Klipsch velkjente effektivitet vil du trolig kunne spille høyere enn størrelsen tilsier. Og høyttalersettet som passer like godt på skrivebordet, som i stuen, kan kobles til eksterne lydkilder.

lipsch Heritage Promedia 1
Klipsch Heritage Promedia uten fronter

Foruten Bluetooth for enkel strømming av musikk fra mobilen, kan man koble en analog lydkilde til på baksiden av subwooferen. HDMI eller digitale innganger finnes ikke her, så noen åpenbar tv-høyttaler er dette ikke.

Men for de som spiller inn musikk hjemme, eller ønsker seg et trådløst høyttaler system i stuen med mer trøkk enn vanlig fra små høyttalere, kan det hende at Heritage Pro Media 2.1, er et utmerket valg.

lipsch Heritage Promedia 4
Klipsch Heritage Promedia i valnøtt

Høyttalerne, som kan leveres i valnøtt med lyse stoff-fronter, eller sort med grå fronter, er bare 20,3 cm høye og 14 cm dype. Subwooferen er 30,5 x 25,4 x 38,1 cm, og kan smyges på plass i en hylle eller under en reol.

I følge Klipsch skal Heritage Pro Media 2.1 være i stand til å rekke over 29 – 20.000 hz, et ganske bredt frekvensområde for et så kompakt høyttalersystem.

Som er på vei ut i butikkene i det dette skrives. Prisen er oppgitt til 4300 kr for settet.

lipsch Heritage Promedia 2
Klipsch Heritage Promedia 2 i reol

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top