Search
Generic filters

Fleksibel lydplanke fra Philips

Avtakbare høyttalere gir mange muligheter.

Den nya Philips Fidelio B5 kan på et par sekunder veksle mellom stereolyd og trådløs surroundlyd. I endene sitter nemlig avtakbare høyttalere.

Til hverdags kan man altså titte på nyhetene med betydlig bedre stereolyd enn fra TV-en. Og når det blir kveld og man får lyst til å sette på en film, så plasserer man høyttalerne bak seg, og vips har man hjemmekinolyd. Høyttalerne kalibrerer seg selv, så man ikke trenger å være så nøye med hvor man plasserer dem.

14783016978_3a21c26742_k

Konseptet med avtakbare bakhøyttalere er ikke nytt fra Philips. Vi har nemlig tidligere testet forgjengeren HTL9100, som pionerte konseptet.

Den nye B5 skiller seg fra sin forgjenger, blant annet ved at de avtakbare høyttalerne kan brukes helt separat som egne Bluetooth-høyttalere. Koble dem med mobilen takket være NFC bruk dem ute i bakgården for å spille musikk, mens øvrige familiemedlemmer gjør beslag på TV-kroken, hvor lydplanken briljerer. De små høyttalerne har da 5 timers batteritid. Takket være støtte for AptX og AAC kan man dessuten nyte Bluetooth-lyd i god kvalitet.

Philips Fidelio B5 Wireless Surround Soundbar Speaker (ja, den heter faktisk noe så langt!) slippes i oktober for rundt 7.000 kroner.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.