TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Sonus fabers første hodetelefoner

Slik ser de ut. De første hodetelefonen fra den italienske høyttalerspesialisten. Selvsagt håndbygget til høy standard.

forfatter
Publisert 10.08.15 - 08:10

Pryma skal de hete. Hodetelefonene som får æren av å være de første fra Sonus faber, i et stadig voksende og mer uoversiktlig marked. Sonus faber Pryma skal skille seg fra resten med høyere kvalitet og et detaljarbeide som i hvert fall skal rettferdiggjøre prisen. Som ventelig havner rundt 500 Euro.

Ikke akkurat billig kina-vare, men så er den skinntrukne bøylen, øreputene og elementene satt sammen i Italia.

De kommer angivelig i sort, brunt og kremfarvet, gullfarvet og grått. men noe tekniske data vites ikke.

Sonus-Faber-Pryma-1

 

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Hør mer av omgivelsene med disse øreproppene Mange er veldig opptatt av lyddemping i sine ørepropper. Men noen ganger er det smart å slippe omgivelsene inn. Creative Sensemore Air går lenger enn de fleste.
Skiller seg ut I denne sammenhengen tunge og store sportspropper som leverer både komfort og lyd.
Forbasket bra fra Focal Focal Bathys er et "må ha"-produkt med lydkvalitet i særklasse, fantastisk komfort og glimrende støykansellering.
Følg Lyd & Bilde