TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+

Sennheiser HD700 high-end hodeklaffer

HD800 er en av verdens beste hodetelefoner. HD700 er kanskje en av verdens nest beste, i allefall blir den ikke fullt så dyr. Men like lekker....

forfatter
Publisert 13.01.12 - 08:30

Har man hørt Sennheiser HD800, glemmer man det ikke så lett. Åpen og gjennomsiktig lyd, med en silkeglatt mellomtone og uvanlig mye dybde i lydbildet.

Men det koster, som vi skrev i testen.

Nå kommer straks HD700. Bygget over samme lest for det meste, men mye rimeligere. Omtrent 2/3 av prisen på HD800.

I følge Sennheisers pressemelding er HD700 150 ohms hodetelefoner med 105 dB lydtrykk, noe som skulle bety at de er relativt lettdrevne.

Det betyr at de faktisk kan fungere bra med en iPod. Hvertfall med en liten hodetelefonforsterker i tillegg.

Frekvensresponsen er oppgitt til 10Hz til 42kHz.

De 270 gram tunge og åpne hodetelefonene, bruker 40 mm elementer drevet at et ventilert magnetsystem. Som skal dempe harmonisk forvrengning og turbulens (?).

Akkurat som på HD800, er membranen vinklet inni klokkene, slik at den treffer rettere på øret enn vanlig for hodetelefoner.

HD700 skal være i salg i løpet av mars, prisen er ikke kjent.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Endelig CD-kvalitet over Bluetooth! NuraTrue Pro er de første trådløse øreproppene med aptX Lossless.
Disse gleder vi oss til! Flaggskipet PX7 skal omsider erstattes! Den nye Px7 S2 har enda bedre lyd, bedre komfort – og bedre støydemping.
Inzone er Sonys nye gamingmerke Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skjermer. 
Flere nye ørepropper fra JBL JBL har dyttet mer teknologi i sine ørepropper, og utviklet en egen til spilling, med ultralav forsinkelse.
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.
Stax trådløse hodetelefoner koster ikke en formue De trådløse Stax Spirit S3 fra Edifier bruker spesielle drivere. Men kanskje ikke slike du tror.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend