CES 2012

HD800 er en av verdens beste hodetelefoner. HD700 er kanskje en av verdens nest beste, i allefall blir den ikke fullt så dyr. Men like lekker....
forfatter

Har man hørt Sennheiser HD800, glemmer man det ikke så lett. Åpen og gjennomsiktig lyd, med en silkeglatt mellomtone og uvanlig mye dybde i lydbildet.

Men det koster, som vi skrev i testen.

Nå kommer straks HD700. Bygget over samme lest for det meste, men mye rimeligere. Omtrent 2/3 av prisen på HD800.

I følge Sennheisers pressemelding er HD700 150 ohms hodetelefoner med 105 dB lydtrykk, noe som skulle bety at de er relativt lettdrevne.

Det betyr at de faktisk kan fungere bra med en iPod. Hvertfall med en liten hodetelefonforsterker i tillegg.

Frekvensresponsen er oppgitt til 10Hz til 42kHz.

De 270 gram tunge og åpne hodetelefonene, bruker 40 mm elementer drevet at et ventilert magnetsystem. Som skal dempe harmonisk forvrengning og turbulens (?).

Akkurat som på HD800, er membranen vinklet inni klokkene, slik at den treffer rettere på øret enn vanlig for hodetelefoner.

Annonse

HD700 skal være i salg i løpet av mars, prisen er ikke kjent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også: