TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Sennheiser HD 660S2

Bedre definert bass og større detaljrikdom.

forfatter
Publisert 09.02.23 - 10:00

De med god hukommelse husker kanskje Sennheier HD414 aller best. Den lette hodetelefonen i plast med de karakteristiske gule skumputene, ble produsert i en årrekke, og kopiert av mange andre produsenter.

I nyere tid er det kanskje 600-serien som er best kjent. Og blant dem er HD660 den mest audiofile, og den beste Sennheiser lager under den dyrere 800-serien.

HD660 fikk en kosmetisk og lydmessig oppgradering for noen år siden, og nå er turen kommet til Sennheiser HD 660S2. Som lover enda bedre lyd.

Sennheiser HD 660S2. Foto Sennheiser

-Vår nye Sennheiser HD 660S2 tilbyr lytterne akkurat hva de etterlyste oftest fra forgjengeren, sier Jermo Koehnke, Sennheiser produksjef for audiofile produkter, i en pressemelding. – Med presisjon og kraft og bedre følsomhet på alle frekvenser, vil man høre detaljer man ikke har hørt før, spesielt i de lavere frekvensene.

Sennheiser sier at de har forbedret det 42 mm store elementet, blant annet med en lettere og bedre svingspole, som forbedrer luftgjennomstrømmingen i de åpne hodetelefonene. Resonansfrekvensen er senket fra 110 Hz i 660S, til 70 Hz i 660S2. Det skal gi forbedret dynamikk og bedre definert bassgjengivelse.

Frekvensområdet er utvidet til 8 Hz – 41,5 kHz, mens motstanden i hodetelefonen er økt fra 150 til 300 Ohm. Følsomheten er oppgitt til 104 dB.

Foto Sennheiser

HD660S2 leveres med en kortere avtakbar kabel på 1,8 meter, med 6,3 mm jackplugg, og en balansert 4,4 mm plugg i enden av en 1,8 meter lang balansert kabel.

Det følger også med en 6,3 til 3,5 mm adapter, og hodetelefonene leveres med i en myk bag.

Prisen er oppgitt til 599 Euro, og salgstart er 21. februar.

Sennheiser HD 660 S

Sennheiser har fornyet sin bestselgende entusiastmodell, til det bedre.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
Storm i et vannglass Argon Audio Quiet Storm ligner et par dyrere hodetelefoner. Lyden er imidlertid ikke i takt med designen.
lbpluss
Proffer trenger ikke betale mer Beyerdynamic DT 900 Pro X er for proffer og entusiaster, er lette å drive med billig utstyr, og de låter mye dyrere enn prislappen.
Hodetelefoner for musikkelskere De ser ut som før, men lyden er bedre enn noensinne i Sennheisers nyeste hodetelefoner.
Disse hodetelefonene er ikke som andre HiFiMAN Audivina er noe så sjeldent som et par lukkede hodetelefoner med planmagneter som drivere.
Eleganse fra Huawei Nå kommer etterfølgeren til FreeBuds 4i
Følg Lyd & Bilde