Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
MAI TILBUD - 17 UKER FOR 17,- KJØP

Nyhet

Sennheiser HD 660S2

Bedre definert bass og større detaljrikdom.

Skrevet av / 09.02.23 - 10:00
Sennheiser HD 660S2

De med god hukommelse husker kanskje Sennheier HD414 aller best. Den lette hodetelefonen i plast med de karakteristiske gule skumputene, ble produsert i en årrekke, og kopiert av mange andre produsenter.

I nyere tid er det kanskje 600-serien som er best kjent. Og blant dem er HD660 den mest audiofile, og den beste Sennheiser lager under den dyrere 800-serien.

HD660 fikk en kosmetisk og lydmessig oppgradering for noen år siden, og nå er turen kommet til Sennheiser HD 660S2. Som lover enda bedre lyd.

Sennheiser HD 660S2. Foto Sennheiser

-Vår nye Sennheiser HD 660S2 tilbyr lytterne akkurat hva de etterlyste oftest fra forgjengeren, sier Jermo Koehnke, Sennheiser produksjef for audiofile produkter, i en pressemelding. – Med presisjon og kraft og bedre følsomhet på alle frekvenser, vil man høre detaljer man ikke har hørt før, spesielt i de lavere frekvensene.

Sennheiser sier at de har forbedret det 42 mm store elementet, blant annet med en lettere og bedre svingspole, som forbedrer luftgjennomstrømmingen i de åpne hodetelefonene. Resonansfrekvensen er senket fra 110 Hz i 660S, til 70 Hz i 660S2. Det skal gi forbedret dynamikk og bedre definert bassgjengivelse.

Frekvensområdet er utvidet til 8 Hz – 41,5 kHz, mens motstanden i hodetelefonen er økt fra 150 til 300 Ohm. Følsomheten er oppgitt til 104 dB.

Foto Sennheiser

HD660S2 leveres med en kortere avtakbar kabel på 1,8 meter, med 6,3 mm jackplugg, og en balansert 4,4 mm plugg i enden av en 1,8 meter lang balansert kabel.

Det følger også med en 6,3 til 3,5 mm adapter, og hodetelefonene leveres med i en myk bag.

Prisen er oppgitt til 599 Euro, og salgstart er 21. februar.

Sennheiser HD 660 S

Raffinert referanseklang

Sennheiser har fornyet sin bestselgende entusiastmodell, til det bedre.

Les hele testen
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Scroll to Top