Referanselyd fra Klipsch

Klipsch lover at de nye Reference On-Ear er de mest komfortable hodetelefonene vi har prøvd. Ikke skal de lyde så verst heller.

Skrevet av / 05.05.15 - 15:38
Referanselyd fra Klipsch

At de våger å kalle dem referansehodetelefoner, er vågalt. Det betyr at de har anstrengt seg for å få dem til å spille så bra som mulig. Det akter vi å finne ut i en kommende test, for nå er Reference On-Ear på vei ut i butikkene.

Hodetelefonene som skal være like godt egnet ute, som inne, er bygget for røff bruk og kommer i hvitt, og sort. De har fjernkontroll og mikrofon på ledningen, for styring av musikk og samtaler, og små, lukkede øreklokker som ligger på ørene.

RON_-_Bleeding_Keys_Lifestyle_-_8

Vekten er relativt lave 200 gram, og de 40 mm store elementene i øreklokkene, skal gi både fyldig og potent Klipsch-lyd. Omtrent som Klipsch Reference-høyttalere altså.

Prisen er ventet å ligge rundt 2000 kr.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedret premiummodell fra Bowers & Wilkins

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

Scroll to Top