Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

nyhet

Ørepropper med 14 timers batteritid

Det er Jaybird som står bak sportsproppene Tarah Pro, som de selv hevder har bransjeledende batteritid.

Skrevet av / 01.11.18 - 10:58
Ørepropper med 14 timers batteritid

Jaybird Tarah Pro er trådløse sportspropper med hele 14 timers batteritid. Det vil si, dette er ikke typen HELT trådløse ørepropper, men de er forbundet med en kabel som henger bak nakken på brukeren.

Tarah Pro er de første i Jaybirds Pro Series: en ny serie med trådløse sportshodetelefoner «på toppnivå for utholdenhetsutøvere».

Foruten den lange batteritiden har Tarah Pro hurtiglading som gir to timers bruk etter fem minutter i ladekontakten.

Jaybird Tarah Pro
Jaybird Tarah Pro. Foto: Jaybird

 

Personlig EQ

Laster du ned Jaybird-appen, kan du utføre en rask hørselstest for å opprette en personlig EQ-innstilling basert på Jaybirds egne algoritmer. Testen hjelper deg med å stille inn din ideelle lydprofil, «som gir en unik, personlig musikkopplevelse med kompromissløs lydkvalitet.» Alt dette kommer i tillegg til Jaybirds standard-EQ og Spotify-integrering som gjør det mulig å opprette og dele spillelister i appen.

 

Bytte passform

Så har man funksjonen Switch Fit. Fordi alle trener forskjellig, gjør Switch Fit det mulig for joggere og andre idrettsutøvere å kjapt bytte mellom en passform over øret for sikker, sportstilpasset bruk, og under øret for mer avslappede situasjoner, samtidig som proppene forblir i øret. En klebefri, reflekterende tøyledning gjør deg synlig for trafikk om kvelden. Et såkalt Speed Cinch kabelhåndteringssystem lover dessuten superenkel justering av lengden på kabelen. Tarah Pro leveres med tre forskjellige størrelser av silkonputer og -finner for en tilpasset, behagelig, sikker passform.

Snap Lock forvandler Jaybird Tarah Pro til et halsbånd, og musikken pauses automatisk. Foto: Jaybird

 

En såkalt Snap Lock-funksjon setter musikken automatisk på pause når øreproppene klikkes sammen og forvandles til et halsbånd. Musikken starter automatisk der du slapp når du setter proppene i øret igjen, noe som sparer batteritid.

Jaybird Tarah Pro.
Jaybird Tarah Pro. Foto: Jaybird

 

Jaybird Tarah Pro er vanntette

Tarah Pro er «fjærlette» og dessuten vanntette og svettebestandige med IPX7-sertifisering, som betyr at de takler alle typer vær du utsetter dem for: regn, snø eller til og med utilsiktet nedsenkning i vann i opptil 30 minutter.

Jaybird har benyttet et dobbelt hydrofobisk nanobelegg på proppene slik at du kan trene så hardt du bare vil: «Alt ved Tarah Pro ble designet for å sikre maksimal vann- og svettebeskyttelse, inkludert bruken av den USB-kompatible proprietære laderen,» kan man lese i pressemeldingen.

 

Tilgjengelighet 

Jaybird Tarah Pro Wireless Sport Headphones, som er det komplette navnet, kan allerede nå bestilles gjennom jaybirdsport.com, deretter kommer de i utvalgte butikker i november 2018 til en veiledende utsalgspris på 1.599 kroner.

Tre fargekombinasjoner blir tilgjengelig, Black/Flash og Mineral Blue/Jade kommer overalt, mens den tredje fargen, Titanium/Glacier, kun kan kjøpes gjennom jaybirdsport.com og Best Buy.

 

Mer info: jaybirdsport.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

Rimelige ørepropper fra Redmi

Ørepropper: Audio-Technica lover kremlyd

Hodetelefoner leser hjernen din

0
Scroll to Top