TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Ny undersøkelse avslører dine True Wireless-lyttevaner

Vi bruker øreproppene til mye mer enn bare musikk

forfatter
Publisert 11.05.20 - 18:27

JBL har nettopp gitt ut en fersk brukerundersøkelse om lytteatferd til brukere av True Wireless ørepropper i aldersgruppen 14-35 år i Europa, skriver selskapet i en pressemelding.

Og de oppsiktsvekkende resultatene viser at vi bruker hodetelefonene til en del mer enn å bare høre på musikk.

Over 50% av de spurte, innrømmer at de bruker True Wireless ørepropper uten å spille av noe, kun for å ignorere mennesker rundt seg!

Kvinner er litt verre på dette enn menn, da 54% svarer ja til dette spørsmålet, kontra kun 45% av menn.

28% beholder for øvrig proppene i når de spiser med andre.

Videre innrømmer hele 52% av 14-35 årige, at de ville lett etter en mistet ørepropp om den falt i gjørmen. 35% ville også forsøkt å fiske den opp av toalettet.

All data er hentet fra en undersøkelse utført i 2020 av JBL med over 2.277 respondenter i alderen 14 til 35 i Europa.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ekte hi-fi-lyd Med Px8 har Bowers & Wilkins finspisset alle kvalitetene fra Px7 S2. Det er duket for ekte hi-fi-lyd, uten en tråd!
I en støyende hverdag trenger du disse! Hodetelefoner til jul blir aldri feil! Her er våre favoritter blant støykansellerende klokker og propper.
Google meg i øret Det minste medlemmet av familien Pixel sitter godt i øret.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Følg Lyd & Bilde