High-end

Her er McIntosh første hodetelefoner, snart klar for det europeiske high-end markedet.
forfatter

De er ikke akkurat kjent for hodetelefonene sine, og disse har de heller ikke laget helt selv. MHP1000 er basert på en hodetelefon fra Beyerdynamic, noe vi ser på som et kvalitetstegn, men vi forventer at de spiller litt annerledes en Beyer-hodetelefoner.

MHP1000 ble vist første gang på CES-messen i Las Vegas i januar i år, men det er først nå de er klare for kunder.

MHP1000_009

De bruker 40 m store elementer i lukkede øreklokker, mens impedans er oppgitt til 200 ohm, og følsomheten til 97 dB. Det betyr at de trives best på en dedikert hodetelefonforsterker, og ikke at de er særlig egnet til mobiltelefoner. Tross at det følger med en en meters kabel med 3,5mm minijackplugg.

I tillegg til en tremeters kabel med  6,3mm jackplugg, for hjemmebruk.

Norsk pris er ikke kjent i skrivende stund.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.