Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Lades av solen

Du slipper å lete etter ladekabelen med disse hodetelefonene.

Skrevet av / 20.12.19 - 16:44
Lades av solen

Som vi alle vet, må trådløse hodetelefoner lades. Noen etter bare noen få timer, andre spiller en hel dag før ladekabelen må frem. Det trenger du ikke tenke på med JBL Reflect Eternal. Et par on-ear hodetelelefoner, med Bluetooth, adaptiv støydemping, og mikrofoner, som ser ut som, ja et par JBL Reflect hodetelefoner.

Bortsett fra at batteriene her lades med solenergi.

Miljøvennlig og praktisk på samme tid. Man slipper å lade hele tiden og senker strømforbruket, og trenger stort sett ikke å bekymre seg for å gå tom for strøm.

Solcellene er ikke integert i hodetelefonene på konvensjonelt vis. JBL bruker en spesiell folie som er lagt lange hodebøylen og utviklet i Sverige av Exeger.

Den lader batteriene både med sollys og innendørs belysning, og ifølge JBL vil 90 minutter med lys gi nesten 70 timer med musikk. Skulle det ikke funke, det kan jo skye over, vil en 15-minutters kabellading gi to timers driftstid. Maks driftstid er 24 timer.

Hodetelefonene som både har adaptiv støydemping, mikrofoner og 40mm elementer, blir neppe å se før høsten 2020. Kanskje allerede på IFA 2o2o i Berlin. Det avhenger litt av hvordan det går med folkefinansieringen på Indiegogo, som ender 14. januar 2020.

Der kan man forhåndsbestillle med heftige rabatter.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Lyd & Bilde
Scroll to Top