Hodetelefoner

Har du 95.000 kroner å punge ut for et par ørepropper? I så fall kan du bestille Happy Plugs nå. Øreproppene er i ekte gull!
forfatter

De nye ørepluggene er basert på Happy Plugs Earbuds, men produsert i 18 karat solid gull, tvers igjennom. De produseres for hånd av en gullsmed i Gamla Stan i Sockholm, som bruker 25 gram gull til hvert par. Det gjør dem solide og tilfører en tillitvekkende vekt. Proppene kan bestilles fra og med i høst og har en leveringstid på 3-4 uker.

Happy_Plugs_AW13_349-SEK_349-NOK_-Earbuds_MetallicGold_1000

For den som har en (mye!) tynnere lommebok, finnes to typer propper i gull- og sølvfarget metall til en brøkdel av prisen.

Happy Plugs i ekte gull koster hele 95.000 kroner. De billigste øreproppene i metall koster 249 kroner og den dyrere in-ear-modellen koster 349 kr.

happyplugs.se

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.