Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

nyhet

CES 2019: JBL satser trådløst

Trådløse høyttalere, trådløse hodetelefoner og helt trådløse hodetelefoner.

Skrevet av / 10.01.19 - 15:47
CES 2019: JBL satser trådløst

JBL satser på praktisk, bærbar lyd på årets CES i Las Vegas. En helt ny serie av intelligente hodetelefoner og en ny modell i den trådløse Flip-høyttalerserien.

Hvis du foretrekker tradisjonelle on-ear hodetelefoner, så byr den nye serien kalt «Live» på intelligente touch-funksjoner og støtte for Google og Amazon Alexa og stemme-assistent. Modellene JBL LIVE400BT og LIVE500BT gjør det mulig å følge med i den omgivende virkelighet med TalkThru og Ambient Aware. Og JBL LIVE 650BTNC har dessuten ANC. Batteritiden er opptil 33 timer.

Den trådløse høyttaleren JBL Flip 5 er naturligvis vanntett og pressemeldingen lover «krystallklar diskantgjengivelse kombinert med ekstra dyp bass under alle værforhold.»

Også JBL har sett hvor vinden blåser og hivd seg på den trådløse vognen. En undersøkelse fra FutureSource spår nemlig at hodetelefoner helt uten kabel vil utgjøre mer enn en tredjedel av hodetelefonsalget ved utgangen av 2022.

Tune 120TWS byr på Voice Assistant, «PureBass Sound», 16 timers spilletid og friske farger.

Reflect Flow er en treningshodetelefon med 30 timers spilletid, IPX7-vanntetthet og rask tilkobling til Google Now og Siri.

Foregår treningen utendørs gir Endurance Peak 28 timers spilletid. De har touchbetjening og en «PowerHook», som holder på plass.

For villere former for trening kommer også ekstremmodellen UA True Wireless Flash, som er designet av løpere, for løpere. Sport Flex Fit garanterer at man slipper å justere hodetelefonene ved jogging. Og med den vanntette UA Storm-teknologien og IPX7-tetthet takler de enhver treningsøkt under alle værforhold. Batteritiden er på 25 timer.

Priser:
Live 400BT: 1.399 kroner
Live 500BT: 1.499 kroner
Live 650BTNC: 1.999 kroner
Flip 5: 1.399 kroner
Tune 120TWS: 999 kroner
Reflect Flow: 1.499 kroner
Endurance Peak: 1.499 kroner
UA True Wireless FLASH: 1.699 kroner

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

Rimelige ørepropper fra Redmi

Ørepropper: Audio-Technica lover kremlyd

Hodetelefoner leser hjernen din

0
Scroll to Top