VW1100ES: Ny 4K projektor fra Sony

Sony oppgraderer sin råeste 4K projektor med støtte for HDMI 2.0 og 4K/60p.
Annonse
Annonse
forfatter

På den amerikanske CEDIA-messen lanserte Sony i dag sin siste nyvinning på hjemmekinofronten. Den nye projektoren VPL-VW1100ES, utgjør sammen med VPL-VW500ES (som ble lansert på IFA-messen i september) Sonys satsing på 4K-baserte projektorer til hjemmebruk. Akkurat som forgjengeren VPL-VW1000ES 4K er denne projektoren designet for å bringe virkelighetstro bilder av høy kinokvalitet – rett inn i hjemmet.

«Vår portefølje av 4K-projektorer fortsetter å heve standarden for hva kresne entusiaster kan forvente av Sony, enten de vil ha den beste bildekvaliteten eller uovertruffen lyd. Vi har den rette løsningen for ethvert miljø,» sier Tak Nakane, produktsjef i Sony Europe.

VPL-VW1100ES
Den nye modellen er designet spesielt for å støtte utviklingen av nye 4K Ultra HD-standarder, som HDMI 2.0, for å legge til rette for visning av 4K/60p-innhold.

Med en lysstyrke på 2,000 ANSI-lumen skal VPL-VW1100ES være egnet for skjermstørrelser opp til 300 tommer. Sony lover fremragende svartnivå takket være Advanced Iris3-teknologi og dynamisk kontrast på 1,000,000:1. Projektoren tilbyr en variasjon av installasjonsmuligheter og inkluderer doble triggere, 2.1x motorisert zoom, utvidet lens shift, RS232 brukergrensesnitt, kontroll over IP og er kompatibel med automatiserte hjemmeløsninger.

VW1100ES er også utstyrt med Sonys Reality Creation bildemotor som dramatisk forbedrer alt videoinnhold uavhengig av kilde. Projektoren integrerer også den siste HDMI-standarden, HDMI 2.0, for å støtte 4K/60p avspilling for jevnere bilder ved visning av innhold med mye bevegelse. VW1100ES støtter også «Mastered in 4K» Blu-ray filmer, som kan oppskaleres mer fordelaktig enn vanlige Blu-ray filmer. Projektoren kan foruten dette vise Full HD 3D-filmer, i tillegg til 2D- og 3D-filmer i ekte kinoformat med forhold 2.35:1.

VW1100ES er tilgjengelig i Europa fra november.

www.sony.co.uk/pro/products/fpjhomecinema.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?
LG viser frem både små og store TV-er under CES 2021, men denne tar kaka.
TCL satser tungt på den nye MiniLED-teknologien, med flere modeller i planene for 2021.
LG har en rekke TV-nyheter på gang i år, deriblant et helt nytt OLED-panel!

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.
4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Ni nye kinesiske techselskaper er nå blokkert for amerikanske investorer.
Samsung har fornyet sine flaggskip. Nå endelig med romkorreksjon – og Airplay 2.
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?
Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Renault ikoniske småbil blir elektrisk, men du må vente på den.
Suksessforfatteren bak "Bosch" kommer med ny serie på Netflix.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.