VW1100ES: Ny 4K projektor fra Sony

Sony oppgraderer sin råeste 4K projektor med støtte for HDMI 2.0 og 4K/60p.
forfatter

På den amerikanske CEDIA-messen lanserte Sony i dag sin siste nyvinning på hjemmekinofronten. Den nye projektoren VPL-VW1100ES, utgjør sammen med VPL-VW500ES (som ble lansert på IFA-messen i september) Sonys satsing på 4K-baserte projektorer til hjemmebruk. Akkurat som forgjengeren VPL-VW1000ES 4K er denne projektoren designet for å bringe virkelighetstro bilder av høy kinokvalitet – rett inn i hjemmet.

«Vår portefølje av 4K-projektorer fortsetter å heve standarden for hva kresne entusiaster kan forvente av Sony, enten de vil ha den beste bildekvaliteten eller uovertruffen lyd. Vi har den rette løsningen for ethvert miljø,» sier Tak Nakane, produktsjef i Sony Europe.

VPL-VW1100ES
Den nye modellen er designet spesielt for å støtte utviklingen av nye 4K Ultra HD-standarder, som HDMI 2.0, for å legge til rette for visning av 4K/60p-innhold.

Med en lysstyrke på 2,000 ANSI-lumen skal VPL-VW1100ES være egnet for skjermstørrelser opp til 300 tommer. Sony lover fremragende svartnivå takket være Advanced Iris3-teknologi og dynamisk kontrast på 1,000,000:1. Projektoren tilbyr en variasjon av installasjonsmuligheter og inkluderer doble triggere, 2.1x motorisert zoom, utvidet lens shift, RS232 brukergrensesnitt, kontroll over IP og er kompatibel med automatiserte hjemmeløsninger.

VW1100ES er også utstyrt med Sonys Reality Creation bildemotor som dramatisk forbedrer alt videoinnhold uavhengig av kilde. Projektoren integrerer også den siste HDMI-standarden, HDMI 2.0, for å støtte 4K/60p avspilling for jevnere bilder ved visning av innhold med mye bevegelse. VW1100ES støtter også «Mastered in 4K» Blu-ray filmer, som kan oppskaleres mer fordelaktig enn vanlige Blu-ray filmer. Projektoren kan foruten dette vise Full HD 3D-filmer, i tillegg til 2D- og 3D-filmer i ekte kinoformat med forhold 2.35:1.

VW1100ES er tilgjengelig i Europa fra november.

www.sony.co.uk/pro/products/fpjhomecinema.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.