Verdens første nærfeltsprojektor med ”HD-oppløsning”

forfatter

Vi skriver HD-oppløsning i anførselsestegn, for short-throw-projektoren BenQ W710ST har bare 720p oppløsning.

Projektoren er laget med tanke på film- og spillentusiaster som ikke harp lass til å ha projektoren montert i andre siden av rommet fra lerretet. Med sitt asfæriske objektiv kan projektoren nemlig projisere et 63-tommes stort bilde på en meters avstand, slik at du kan sette projektoren på bordet rett foran en hvit vegg og blåse opp et stort bilde. Den korte projiseringsavstanden gjør at du kan spille bevegelsesspill til Nintendo Wii, Microsoft Kinect og PS3 Move, uten å måtte komme i veien for projektoren og dermed kaste skygger mot lerretet.

W710ST har en oppgitt panelkontrast på 10.000:1, en lysstyrke på 2.500 ANSI Lumen, innebygde høyttalere på 10 watt og to HDMI-kontakter.

Foruten W710ST lanseres W700 for den spillinteresserte og W1060, den eneste av de tre med 1080p HD-oppløsning, for den som ønsker enda bedre bildekvalitet i hjemmekinoen.

Pris: Ca 6.000 kr.

benq.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.