Valgfrie kabel-TV-kanaler

Canal Digital Kabel-TV introduserer valgfrihet i grunnpakken.
forfatter

Ettersom TV-seere har ulik smak når det kommer til innholdet, er det praktisk å selv kunne velge kanaler i grunnpakka. Canal Digital tar nå affære, og lar deler av grunnpakka være valgfri for sine kabel-TV-kunder.

Den nye grunnpakken vil bestå av et antall faste kanaler og en del som kundene selv velger etter eget ønske eller interesse. Kanalpakken settes sammen av kunden selv, for eksempel gjennom kundetjenesten ”Mine sider”. Tjenesten starter i høst, og Canal Digital lover å gi god informasjon i forkant av lansering.

Ingen ekstra kostnad for valgfrihet
I den endrede grunnpakken vil fast del bestå av mange av de største norske og internasjonale kanalene (blant disse er selvsagt NRK – du trodde vel ikke du skulle slippe unna TV-lisensen?), mens kundene fritt får legge til rundt 15 valgfrie kanaler, hvor de kan velge blant ca 80 kanaler ved lansering. I forbindelse med endringer vil tidligere tilleggspakker som ”Familiepakken”, ”Select”, ”Sport Select” og ”Mine favoritter” forsvinne. Premiumpakker fra for eksempel Canal +, Viasat og TV2 vil derimot fortsatt tilbys.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.