Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Teaser: To billige 3D-projektorer

Vi har fått inn Epson EH-TW6000W og Optoma HD33. To rimelige 3D-projektorer med full HD-oppløsning. Hvilken som er best, gjenstår å se.

Skrevet av / 26.03.12 - 16:13
Teaser: To billige 3D-projektorer

Epson EH-TW6000W er en LCD-projektor til 15.295 kroner. Optoma HD33 er en DLP-projektor til 12.990 kroner. Begge er av typen aktiv 3D og viser 3D-bilder i full HD-oppløsning.

Mens Optoma har en oppgitt lysstyrke på 1800 ANSI Lumen, er Epson sin oppgitt til 2200. Optomas kontrast er oppgitt til 10.000:1, mens Epson på sin side har 40.000:1 takket være dynamisk iris, som åpnes og strupes i takt med om bildene som vises er mørke eller lyse. Men spesifikasjoner på papiret gjenspeiler ikke alltid hvordan bildet oppfattes i virkeligheten, det gjenstår å se.

Vi har fått inn begge to til test, og undertegnede gleder seg til å teste ferdig og formidle resultatet i Lyd & Bilde / Hjemmekino nr. 5.

Men først kommer blad nr. 4 ut, hvor du kan lese om Lasse Svendsen og Gorm Sørensens test av den kjempedyre 3D-projektoren Sim2 Nero 3D-2. En DLP-projektor til 135.000 kroner, hvis stive prislapp ikke inkluderer 3D-briller og -sender. Den som ønsker seg en liten skjerm til hytta, kan lese Audun Hages test av rimelige 32-tommere.

epson.no
optoma.no

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Denne får du ikke kjøpt her hjemme

Rimeligere hjemmekino fra Pioneer

Ny subwoofer til de superrike

Drømmer du om egen hjemmekino, lydstudio, gaming-rom?

Hjemmekino-råskinn er inne til test

Nå kommer den endelig

Råere surroundforsterker fra Denon

"Alle" elsker Dolby

Nytt lydformat vil knuse Dolby Atmos

Januarsalg på lydplanker

Sjekk den knøttlille 4K-projektoren

Vil bringe 3D-lyd til "alle"

Lyd & Bilde
Scroll to Top