Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Svartkledd Beovision 10

Bang & Olufsens TV har tatt på seg mørke klær, med en dose rødt.

Skrevet av / 19.09.11 - 17:58
Svartkledd Beovision 10

«Kombinasjonen av den svarte rammen og det røde frontdekselet fremhever kontrasten og TV-ens skulpturelle effekt, og signaliserer både varme, styrke og komfort», heter det i pressemeldingen fra Bang & Olufsen. Flotte ord!

Likevel er det ingen tvil om at svart er et bra alternativ til dagens Beovision 10 med ramme i blank aluminium. Etter vår erfaring oppleves bildet ofte bedre med mørk ramme.

Den svarte modellen har rød stoffgrill foran høyttalerne, og kan dessuten leveres med Bang & Olufens nye stafellisokkel (avbildet), som plasserer TV-en på gulvet, og vinkler skjermen svakt oppover.

For ikke lenge siden skrev vi om Beovision 10 Chanterelle – en brunfarget utgave av B & O TV-en i begrenset antall. Den svarte fargen blir derimot en fast del av sortimentet, og kan leveres til både 32, 40 og 46 tommers utgavene av Beovision 10.

Bang & Olufsens TV-er har aldri vært noen billig fornøyelse, men vi var likevel imponert over den første Beovision 10-modellen da vi testet den i 2010.

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top