Search
Generic filters

Svartkledd Beovision 10

Bang & Olufsens TV har tatt på seg mørke klær, med en dose rødt.

«Kombinasjonen av den svarte rammen og det røde frontdekselet fremhever kontrasten og TV-ens skulpturelle effekt, og signaliserer både varme, styrke og komfort», heter det i pressemeldingen fra Bang & Olufsen. Flotte ord!

Likevel er det ingen tvil om at svart er et bra alternativ til dagens Beovision 10 med ramme i blank aluminium. Etter vår erfaring oppleves bildet ofte bedre med mørk ramme.

Den svarte modellen har rød stoffgrill foran høyttalerne, og kan dessuten leveres med Bang & Olufens nye stafellisokkel (avbildet), som plasserer TV-en på gulvet, og vinkler skjermen svakt oppover.

For ikke lenge siden skrev vi om Beovision 10 Chanterelle – en brunfarget utgave av B & O TV-en i begrenset antall. Den svarte fargen blir derimot en fast del av sortimentet, og kan leveres til både 32, 40 og 46 tommers utgavene av Beovision 10.

Bang & Olufsens TV-er har aldri vært noen billig fornøyelse, men vi var likevel imponert over den første Beovision 10-modellen da vi testet den i 2010.

 

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.