Surroundreceivere med Spotify

forfatter

Onkyos nye surroundreceiver TX-NR709 på 7 x 170 Watt strømmer musikk direkte fra din Spotify-konto. Dermed trenger du ikke være pålogget via datamaskinen for å få tilgang til grenseløse mengder musikk!

I tillegg har receiveren internettradio og nettverksavspilling av musikk. 8 HDMI-innganger skulle holde for de fleste, og disse skalerer video helt opp til 4K (3840×2160), altså fire ganger HD-oppløsning. Det finnes intet kildemateriale i 4K oppløsning på konsumentmarkedet, og det er vel tvilsomt om dette noensinne blir standarden. Men vi tror at markedet etterhvert vil se skjermer med denne oppløsningen. Så spørs det om receiverens skalerer er bedre enn den som sitter i skjermen. Det er nemlig ikke sikkert.

Tilbake til receiverens utstyr, og vi nevner at USB-inngangen i front spiller av musikk fra din minnepinne, harddisk, MP3-spiller og dessuten iPod (digitalt, selvfølgelig!). DAB+ og Apple AirPlay finnes som ekstra tilbehør.

Pris: 8.000 kr
onkyo.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.