Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Surroundreceivere med Spotify

Onkyos nye surroundreceiver TX-NR709 på 7 x 170 Watt strømmer musikk direkte fra din Spotify-konto. Dermed trenger du ikke være pålogget via datamaskinen for å få tilgang til grenseløse mengder musikk!

I tillegg har receiveren internettradio og nettverksavspilling av musikk. 8 HDMI-innganger skulle holde for de fleste, og disse skalerer video helt opp til 4K (3840×2160), altså fire ganger HD-oppløsning. Det finnes intet kildemateriale i 4K oppløsning på konsumentmarkedet, og det er vel tvilsomt om dette noensinne blir standarden. Men vi tror at markedet etterhvert vil se skjermer med denne oppløsningen. Så spørs det om receiverens skalerer er bedre enn den som sitter i skjermen. Det er nemlig ikke sikkert.

Tilbake til receiverens utstyr, og vi nevner at USB-inngangen i front spiller av musikk fra din minnepinne, harddisk, MP3-spiller og dessuten iPod (digitalt, selvfølgelig!). DAB+ og Apple AirPlay finnes som ekstra tilbehør.

Pris: 8.000 kr
onkyo.no

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.