Surroundreceivere med Spotify

Annonse
Annonse
forfatter

Onkyos nye surroundreceiver TX-NR709 på 7 x 170 Watt strømmer musikk direkte fra din Spotify-konto. Dermed trenger du ikke være pålogget via datamaskinen for å få tilgang til grenseløse mengder musikk!

I tillegg har receiveren internettradio og nettverksavspilling av musikk. 8 HDMI-innganger skulle holde for de fleste, og disse skalerer video helt opp til 4K (3840×2160), altså fire ganger HD-oppløsning. Det finnes intet kildemateriale i 4K oppløsning på konsumentmarkedet, og det er vel tvilsomt om dette noensinne blir standarden. Men vi tror at markedet etterhvert vil se skjermer med denne oppløsningen. Så spørs det om receiverens skalerer er bedre enn den som sitter i skjermen. Det er nemlig ikke sikkert.

Tilbake til receiverens utstyr, og vi nevner at USB-inngangen i front spiller av musikk fra din minnepinne, harddisk, MP3-spiller og dessuten iPod (digitalt, selvfølgelig!). DAB+ og Apple AirPlay finnes som ekstra tilbehør.

Pris: 8.000 kr
onkyo.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Den nye tilføyelsen til Surface Pro-porteføljen kommer bl.a. med innebygd LTE Advanced.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?