SUPERTILBUD PÅ LYD & BILDE. 30% RABATT DENNE UKEN! SE TILBUDET HER!

Surroundreceiver med AirPlay

Med innebygd Wi-Fi kan Harman Kardon AVR 370 strømme musikk via DLNA og AirPlay. Og selvsagt gi surroundlyd på film.

Harman Kardon AVR 370 er en ny, temmelig påkostet surroundreceiver. Med innebygd Wi-Fi kan den kobles trådløs til hjemmenettverket og dermed gi tilgang på musikkbiblioteket som er lagret på hjemmedatamaskinen. Den kan også strømme musikken trådløst via AirPlay fra en kompatibel spiller (iOS, samt iTunes for PC/Mac). Internettradio gir tilgang til flere tusen radiostasjoner. Både de norske du kjenner godt, samt et vell av utenlandske radiostasjoner.

Svitsjet strømforsyning (Klasse D) gjør receiveren både lettere og mer effektiv enn den tradisjonelle ringkjernetrafoen. Og skulle du ha fordommer mot slike, såkalte digitale forsterkere, så vit at det i dag finnes mange vellydende forsterkere med dette prinsippet, som ikke står tilbake for det tradisjonelle Klasse AB-prinsippet.

3D og Ultra HD
Receiveren støtter alle filmformater, også 3D, og har oppskalering til Ultra HD-oppløsning via HDMI.

Som hos nesten alle andre receivere på markedet er multisone på plass, som gjør at du kan spille av to ulike lydkilder i to ulike rom samtidig.

Fjernkontroll-app
Harman Kardon lover at menyene er enkle og oversiktlige, som gjør det lett å sette opp, kalibrere og bruke receiveren. Den kan styres fra smartmobilen eller nettbrettet (Apple og Android) med en gratis nedlastbar app.

7.2
Receiveren har sju forsterkerkanaler oppgitt til 125 watt pr. kanal. Da med to kanaler drevet samtidig. I tillegg finnes utganger for to subwoofere. Det står ikke spesifikt at disse har separat kalibrering fra hverandre, men bruksanvisningen sier at man må inn i oppsettmenyen for å aktivere subwooferutgang nummer to. Det kan bety at denne har separat kalibrering, og at receiveren dermed er en ekte 7.2-receiver. Vi anbefaler alltid to subwoofere om du har plass, da dette gir en jevnere og heftigere bassgjengivelse enn med én subwoofer.

8 HDMI
Receiveren har hele åtte HDMI-innganger, deriblant en på frontpanelet for enkel tilkobling av videokamera eller smartmobil/nettbrett. USB-inngangen i front gjør at du kan spille av musikk eller video direkte fra USB-minne. Denne støtter dessuten alle Apple-produkter.

Receiveren koster 7.995 kroner i Norge, og finnes i butikkene nå.

eu.harmankardon.com

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.
Unngå bomkjøp på Black Friday – gå etter testvinnerne!
Den taiwanske produsenten av mopeder og motorsykler vil avduke sin KYMCO F9 elektriske scooter på torsdag.
Dette er hodetelefonene du bør kjøpe i år.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nedtellingen til Black Friday har startet, her er TV-ene vi anbefaler å ha i kikkerten!
Nå vil også B&O være med i 48-tommer klubben!
Black Friday er på trappene. Slik holder du deg trygg, mens du sikrer deg de beste kjøpene.
Den nye spesialmodellen henter deler fra øverste hylle.
De nye TrueControl ANC lar deg velge hvor mye støydemping og eq du vil ha.
Proffkameraet Sony FX6 kombinerer det beste av deres speilløse systemkameraer med det ypperste innen 4K kinematografi.
Logitech har nettopp sluppet det hevder er "verdens letteste trådløse gaming mus for e-sport."
Oppgradert LP12 med ny arm og platelager.
Forsterkere behøver ikke være sorte, bare se her.
Brettbare mobiler har allerede blitt gammelnorsk. Er Oppos sammenrullbare mobilskjerm fremtiden?
En skikkelig Atmos-planke med mange høyttalere til veldig lite penger. Og dessuten noen enda rimeligere lydplanker.