Surroundreceiver med AirPlay

Med innebygd Wi-Fi kan Harman Kardon AVR 370 strømme musikk via DLNA og AirPlay. Og selvsagt gi surroundlyd på film.
Annonse
Annonse
forfatter

Harman Kardon AVR 370 er en ny, temmelig påkostet surroundreceiver. Med innebygd Wi-Fi kan den kobles trådløs til hjemmenettverket og dermed gi tilgang på musikkbiblioteket som er lagret på hjemmedatamaskinen. Den kan også strømme musikken trådløst via AirPlay fra en kompatibel spiller (iOS, samt iTunes for PC/Mac). Internettradio gir tilgang til flere tusen radiostasjoner. Både de norske du kjenner godt, samt et vell av utenlandske radiostasjoner.

Svitsjet strømforsyning (Klasse D) gjør receiveren både lettere og mer effektiv enn den tradisjonelle ringkjernetrafoen. Og skulle du ha fordommer mot slike, såkalte digitale forsterkere, så vit at det i dag finnes mange vellydende forsterkere med dette prinsippet, som ikke står tilbake for det tradisjonelle Klasse AB-prinsippet.

3D og Ultra HD
Receiveren støtter alle filmformater, også 3D, og har oppskalering til Ultra HD-oppløsning via HDMI.

Som hos nesten alle andre receivere på markedet er multisone på plass, som gjør at du kan spille av to ulike lydkilder i to ulike rom samtidig.

Fjernkontroll-app
Harman Kardon lover at menyene er enkle og oversiktlige, som gjør det lett å sette opp, kalibrere og bruke receiveren. Den kan styres fra smartmobilen eller nettbrettet (Apple og Android) med en gratis nedlastbar app.

Annonse

7.2
Receiveren har sju forsterkerkanaler oppgitt til 125 watt pr. kanal. Da med to kanaler drevet samtidig. I tillegg finnes utganger for to subwoofere. Det står ikke spesifikt at disse har separat kalibrering fra hverandre, men bruksanvisningen sier at man må inn i oppsettmenyen for å aktivere subwooferutgang nummer to. Det kan bety at denne har separat kalibrering, og at receiveren dermed er en ekte 7.2-receiver. Vi anbefaler alltid to subwoofere om du har plass, da dette gir en jevnere og heftigere bassgjengivelse enn med én subwoofer.

8 HDMI
Receiveren har hele åtte HDMI-innganger, deriblant en på frontpanelet for enkel tilkobling av videokamera eller smartmobil/nettbrett. USB-inngangen i front gjør at du kan spille av musikk eller video direkte fra USB-minne. Denne støtter dessuten alle Apple-produkter.

Receiveren koster 7.995 kroner i Norge, og finnes i butikkene nå.

eu.harmankardon.com

 

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Negative kommentarer renner inn etter trøbbel med forhåndsbestillingen av IONIQ 5.
Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Negative kommentarer renner inn etter trøbbel med forhåndsbestillingen av IONIQ 5.
Kjapp deg om du ønsker James Bonds kamera.
Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.
Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.