Search
Generic filters

Surroundreceiver med AirPlay

Med innebygd Wi-Fi kan Harman Kardon AVR 370 strømme musikk via DLNA og AirPlay. Og selvsagt gi surroundlyd på film.

Harman Kardon AVR 370 er en ny, temmelig påkostet surroundreceiver. Med innebygd Wi-Fi kan den kobles trådløs til hjemmenettverket og dermed gi tilgang på musikkbiblioteket som er lagret på hjemmedatamaskinen. Den kan også strømme musikken trådløst via AirPlay fra en kompatibel spiller (iOS, samt iTunes for PC/Mac). Internettradio gir tilgang til flere tusen radiostasjoner. Både de norske du kjenner godt, samt et vell av utenlandske radiostasjoner.

Svitsjet strømforsyning (Klasse D) gjør receiveren både lettere og mer effektiv enn den tradisjonelle ringkjernetrafoen. Og skulle du ha fordommer mot slike, såkalte digitale forsterkere, så vit at det i dag finnes mange vellydende forsterkere med dette prinsippet, som ikke står tilbake for det tradisjonelle Klasse AB-prinsippet.

3D og Ultra HD
Receiveren støtter alle filmformater, også 3D, og har oppskalering til Ultra HD-oppløsning via HDMI.

Som hos nesten alle andre receivere på markedet er multisone på plass, som gjør at du kan spille av to ulike lydkilder i to ulike rom samtidig.

Fjernkontroll-app
Harman Kardon lover at menyene er enkle og oversiktlige, som gjør det lett å sette opp, kalibrere og bruke receiveren. Den kan styres fra smartmobilen eller nettbrettet (Apple og Android) med en gratis nedlastbar app.

7.2
Receiveren har sju forsterkerkanaler oppgitt til 125 watt pr. kanal. Da med to kanaler drevet samtidig. I tillegg finnes utganger for to subwoofere. Det står ikke spesifikt at disse har separat kalibrering fra hverandre, men bruksanvisningen sier at man må inn i oppsettmenyen for å aktivere subwooferutgang nummer to. Det kan bety at denne har separat kalibrering, og at receiveren dermed er en ekte 7.2-receiver. Vi anbefaler alltid to subwoofere om du har plass, da dette gir en jevnere og heftigere bassgjengivelse enn med én subwoofer.

8 HDMI
Receiveren har hele åtte HDMI-innganger, deriblant en på frontpanelet for enkel tilkobling av videokamera eller smartmobil/nettbrett. USB-inngangen i front gjør at du kan spille av musikk eller video direkte fra USB-minne. Denne støtter dessuten alle Apple-produkter.

Receiveren koster 7.995 kroner i Norge, og finnes i butikkene nå.

eu.harmankardon.com

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.