Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Surroundreceiver med AirPlay

Med innebygd Wi-Fi kan Harman Kardon AVR 370 strømme musikk via DLNA og AirPlay. Og selvsagt gi surroundlyd på film.

Skrevet av / 06.05.13 - 13:37
Surroundreceiver med AirPlay

Harman Kardon AVR 370 er en ny, temmelig påkostet surroundreceiver. Med innebygd Wi-Fi kan den kobles trådløs til hjemmenettverket og dermed gi tilgang på musikkbiblioteket som er lagret på hjemmedatamaskinen. Den kan også strømme musikken trådløst via AirPlay fra en kompatibel spiller (iOS, samt iTunes for PC/Mac). Internettradio gir tilgang til flere tusen radiostasjoner. Både de norske du kjenner godt, samt et vell av utenlandske radiostasjoner.

Svitsjet strømforsyning (Klasse D) gjør receiveren både lettere og mer effektiv enn den tradisjonelle ringkjernetrafoen. Og skulle du ha fordommer mot slike, såkalte digitale forsterkere, så vit at det i dag finnes mange vellydende forsterkere med dette prinsippet, som ikke står tilbake for det tradisjonelle Klasse AB-prinsippet.

3D og Ultra HD
Receiveren støtter alle filmformater, også 3D, og har oppskalering til Ultra HD-oppløsning via HDMI.

Som hos nesten alle andre receivere på markedet er multisone på plass, som gjør at du kan spille av to ulike lydkilder i to ulike rom samtidig.

Fjernkontroll-app
Harman Kardon lover at menyene er enkle og oversiktlige, som gjør det lett å sette opp, kalibrere og bruke receiveren. Den kan styres fra smartmobilen eller nettbrettet (Apple og Android) med en gratis nedlastbar app.

7.2
Receiveren har sju forsterkerkanaler oppgitt til 125 watt pr. kanal. Da med to kanaler drevet samtidig. I tillegg finnes utganger for to subwoofere. Det står ikke spesifikt at disse har separat kalibrering fra hverandre, men bruksanvisningen sier at man må inn i oppsettmenyen for å aktivere subwooferutgang nummer to. Det kan bety at denne har separat kalibrering, og at receiveren dermed er en ekte 7.2-receiver. Vi anbefaler alltid to subwoofere om du har plass, da dette gir en jevnere og heftigere bassgjengivelse enn med én subwoofer.

8 HDMI
Receiveren har hele åtte HDMI-innganger, deriblant en på frontpanelet for enkel tilkobling av videokamera eller smartmobil/nettbrett. USB-inngangen i front gjør at du kan spille av musikk eller video direkte fra USB-minne. Denne støtter dessuten alle Apple-produkter.

Receiveren koster 7.995 kroner i Norge, og finnes i butikkene nå.

eu.harmankardon.com

 

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top