Search
Generic filters

Stemmestyrt TV fra Apple

Ny TV fra Apple kan få innebygd stemmestyring som på nye iPhone.

En av Steve Jobs’ store drømmer var å lage et nytt og revolusjonerende TV-apparat. I sin biografi forteller den avdøde Apple-gründeren at han ville gjøre TV-opplevelsen enklere og mer elegant, og at han la mye ressurser ned i å utvikle en ny form for fjernkontroll.

Videre forteller Jobs til forfatter Walter Isaacson ” – I finally cracked it!” – at han endelig hadde funnet løsningen, og at den skulle være ”det enkleste grensesnittet man kunne tenke seg”.

Nå spekuleres det i om denne nye kontrollen kan være en variant av Siri, den mye omtalte stemmekontrollen til iPhone 4S.

Om dette skulle vise seg å være riktig, kan vi trolig få se en stemmestyrt Apple-TV i nær fremtid. Apple har angivelig jobbet med en prototype siden september, og den nye TV-en anslås å treffe butikkene tidlig i 2013.

Det meste er ennå ukjent om Apple-skjermen, men den vil helt sikkert inneholde en integrert støtte for allerede kjente tjenester som iTunes og iCloud, samt en hel ekstra: Apple sparer neppe på kruttet når de skal lansere utfordreren til Googles TV-satsning.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.