Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

«Rammeløst» projektorlerret

Flott projektorbilde i dagslys? Fullt mulig, i følge amerikanske Screen Innovations.

Skrevet av / 16.03.12 - 17:40
«Rammeløst» projektorlerret

Black Diamond Zero Edge er en projektorskjerm – et hardt «panellerrett» laget for å være et stilig alternativ til store flat-TV-er. Den består av et kantløst lerrett festet til en 9 millimeter tykk komposittplate.

Dette gir et stivt bildepanel som enkelt kan monteres på veggen eller henges rett fra taket.

Black Diamond-lerretet bruker en spesiell duk i et tykt plastmaterialesom er mørk grå (1,4 gain) eller nesten sort (0,8 gain). Overflaten er silkematt og det er lagt på flere ulike sjikt på toppen, som er like jevn som overflaten på et fotopapir. Hensikten er at man skal kunne bruke projektoren i et vanlig, opplyst rom, uten at kontrasten faller som en stein. Dermed kan man få en projektorbasert storskjerm som fungerer bra uten at rommet trenger å mørklegges..

Zero Edge er tilgjengelig i størrelser fra 80 til 142 tommer diagonalt, samt spesialstørrelser på bestilling. Lerretene kommer i ulike versjoner med ulike gainfaktorer. Priser fra: 29.990 kr

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top