BLACK FRIDAY TILBUD PÅ LYD & BILDE. 50% BARE I DAG! SE TILBUDET HER!

Proffprojektor fra Optoma

Proffprojektoren ProScene EH7700 kjennetegnes av høy lysstyrke og hele 360 graders monteringsfleksibilitet.

Den nye Optoma ProScene EH7700 er en profesjonell installasjonsprojektor. Formål kan være konserter, kjøpesentre, utstillinger, auditorier osv. Oppløsningen er av typen WUXGA, altså hele 1920 x 1200 piksler i bildeforholdet 16:10.

Høy lysstyrke
Skal man projisere store bilder på kjøpesentre og utstillinger hvor det er mye lys, trenger man en projektor med høy lysstyrke. Derfor er EH7700 spesifisert til hele 7000 Lumen, som er omtrent tre ganger høyere enn en vanlig hjemmekinoprojektor, og dobbelt så mye som en typisk kontorprojektor. For å få til dette har projektoren to lamper. For lavere strømforbruk og økt lampelevetid, kan projektoren alternativt bruke én lampe om gangen, og veksle mellom de to med jevne mellomrom. Da går lysstyrken selvsagt også noe ned.

Utskiftbar optikk
Optikken er utskiftbar, slik at man kan står fritt til å velge objektiv etter formålet. Fem ulike, asfæriske objektiv er tilgjengelig. I tillegg kan fargehjulet enkelt skiftes uten å åpne dekselet på projektoren, og man kan velge mellom to hjul. Standard fargehjul maksimerer lysstyrken, mens utvidet fargehjul gir bedre fargedybde og høyere fargenøyaktighet.

24/7 og vedlikeholdsfri
Projektoren, som er av typen DLP, er spesifisert til å kunne stå på hele tiden, 24 timer om dagen, 7 dager i uka. Den kan installeres i hvilken som helst vinkel over en full 360 graders akse. Om det er vegg, tak eller gulv som skal projiseres mot, spiller ingen rolle.

Siden dette er en DLP-projektor, har den ikke noe støvfilter som må vedlikeholdes. Den er så godt som vedlikeholdsfri, som er viktig for slike installasjoner.

Motorisert innstilling
Optoma EH7700 har motorisert, optisk linsejustering, fokus og zoom, slik at den kan installeres der man vil ha den, og siden styre den til et optimalt bilde med fjernkontroll. Apropos fjernkontroll har Optoma etter ønske fra brukerne inkludert en kablet fjernkontrollinngang, slik at den pålitelig kan opereres via profesjonelle styringssystemer.

Lysttyrketilpasning
Projektoren har fått to nye funksjoner: Brightness Matching gjør at flere sammenkoblete projektorer enkelt får samme lysstyrke ut, og i tillegg har EH7700 et kraftig 3D fargetilpasningssystem, som gjør at primær- og sekundærfargene i tillegg til hvitnivå kan justeres uavhengig for best mulig fargebalanse.

Optoma har dedikerte support- og serviceavdelinger som hjelper med installasjon og service av projektoren.

Pris
Siden dette er en profesjonell installasjonsprojektor med serviceavtale, er prisen også deretter. Vi snakker temmelig nøyaktig 90.000 kroner.

optoma.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Black Friday er på trappene. Slik holder du deg trygg, mens du sikrer deg de beste kjøpene.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.
Unngå bomkjøp på Black Friday – gå etter testvinnerne!
Den taiwanske produsenten av mopeder og motorsykler vil avduke sin KYMCO F9 elektriske scooter på torsdag.
Dette er hodetelefonene du bør kjøpe i år.
Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nedtellingen til Black Friday har startet, her er TV-ene vi anbefaler å ha i kikkerten!
Nå vil også B&O være med i 48-tommer klubben!