Search
Generic filters

Ny «versting-sub» fra Yamaha

Yamaha lover skikkelig bass med en ny 1000 watts subwoofer for de kresne.

Yamaha er kjent for gode lydprodukter. Ved siden av sine utmerkede stereo- og surroundprodukter leverer de også meget flotte høyttalere i Soavo-serien. Men mange har nok savnet en skikkelig subwoofer fra Yamaha, og det vil den japanske produsenten gjøre noe med!

1602F01AF21C481EACEC616397854163_12074

Yamaha NS-SW1000 er en subwoofer med nok krefter til å henge med de store gutta. Den kommer rustet med et kraftig 12 tommers basselement med kevlarmembran og støpt aluminiumschassis. Yamahas aktive servoteknikk holder elementet under kontroll, og forsterkeren er på hele 1000 watt, med switchmode strømforsyning og MOSFET transistorer. Det bør være tilstrekkelig til å gi mange lydentusiaster gåsehud.

Subwooferen har to bassrefleksporter som munner ut på hver sin side. Ellers merker vi oss at Yamaha har plassert volumrattet på forsiden - kjekt når du vil gjøre finjusteringer uten å måtte ligge langstrakt på gulvet!
Subwooferen har to bassrefleksporter som munner ut på hver sin side. Ellers merker vi oss at Yamaha har plassert volumrattet på forsiden – kjekt når du vil gjøre finjusteringer uten å måtte ligge langstrakt på gulvet!

Selve kabinettet er bygget av tykk MDF: Frontbaffelen som holder elementet er hele 36 millimeter tykt, mens de øvrige kabinettveggene er av 25mm MDF, pluss rikelig med avstiving innvendig. Når det gjelder utvendig kosmetikk kan du velge mellom matt svart, svart eller hvit pianolakk.

Yamaha NS-SW1000-10

Den nye toppmodellen vil koste rundt 15.000 kroner, og blir tilgjengelig nå i juni. Det er tydelig at Yamaha mener alvor med denne subwooferen, men den skal også få litt å bryne seg på: Erfaringene fra vår gruppetest av subwoofere forteller at konkurransen er meget tøff i dette prisleiet. Nøyaktig hvor i terrenget Yamaha-brumlebassen plasserer seg, blir vi nødt til å få rede på gjennom en ordentlig test.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.