Blu-ray:

Du får ikke 3D-bilde i HD-kvalitet uten en Blu-ray-spiller. Panasonic DMP-BDT300 er blant de første spillerne med 3D.

BDT300
Bortsett fra 3D-logoen på høyre side, ser Panasonics første 3D-spiller ut som en hvilken som helst Blu-ray-spiller. Men på baksiden av BDT300 finner man to HDMI 1.4-utganger, en for hvert øye – eller bildekanal om man vil. Har man i tillegg en av Panasonics nye 3D-klare flatskjermer, som VT20-serien, kan man nyte 3D-film i full 2 x 1080p HD-kvalitet. 1080p for hvert øye.
Spilleren støtter naturligvis vanlig DVD og Blu-ray i to dimensjoner, slik at den kan spille av alle dine gamle filmer i full 1080p HD, men 3D får man altså bare med spesielle Blu-ray-filmer med 3D. BDT300 som skal være i butikkene før sommeren til 5000-6000 kroner, har full støtte for åttekanals surroundlyd, og kortspalte for SDXC-minnekort.

Wi-Fi adapter
Panasonic har også lagt inn PHL Reference Chroma bildeprosessering for enda bedre Blu-ray-bilde, og HDMI Jitter Purifier som skal sørge for forbedret lydkvalitet uansett om man spiller CD-er eller BD med HD-lyd.

BD45
Behøver man ikke 3D, finnes det tre nye BD-spillere som skal gjøre en utmerket jobb på DVD og Blu-ray i vanlig 2D. Nye BD45 koster bare 1.700 kroner, men har likevel innebygget kortleser. De mer påkostede BD65 og BD85 som koster 2.000 og 3.300 kroner, starter opp på et halvt sekund, og er i tillegg utstyrt med integrert HD-lyddekoder for åttekanals HD-lyd på Blu-ray. Av disse tre er BD85 eneste spiller med USB-adapter for tilknytning til trådløst nettverk.

BD85

Panasonic

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.