Search
Generic filters

Nå kommer 3D-spillerne

Du får ikke 3D-bilde i HD-kvalitet uten en Blu-ray-spiller. Panasonic DMP-BDT300 er blant de første spillerne med 3D.

BDT300
Bortsett fra 3D-logoen på høyre side, ser Panasonics første 3D-spiller ut som en hvilken som helst Blu-ray-spiller. Men på baksiden av BDT300 finner man to HDMI 1.4-utganger, en for hvert øye – eller bildekanal om man vil. Har man i tillegg en av Panasonics nye 3D-klare flatskjermer, som VT20-serien, kan man nyte 3D-film i full 2 x 1080p HD-kvalitet. 1080p for hvert øye.
Spilleren støtter naturligvis vanlig DVD og Blu-ray i to dimensjoner, slik at den kan spille av alle dine gamle filmer i full 1080p HD, men 3D får man altså bare med spesielle Blu-ray-filmer med 3D. BDT300 som skal være i butikkene før sommeren til 5000-6000 kroner, har full støtte for åttekanals surroundlyd, og kortspalte for SDXC-minnekort.

Wi-Fi adapter
Panasonic har også lagt inn PHL Reference Chroma bildeprosessering for enda bedre Blu-ray-bilde, og HDMI Jitter Purifier som skal sørge for forbedret lydkvalitet uansett om man spiller CD-er eller BD med HD-lyd.

BD45
Behøver man ikke 3D, finnes det tre nye BD-spillere som skal gjøre en utmerket jobb på DVD og Blu-ray i vanlig 2D. Nye BD45 koster bare 1.700 kroner, men har likevel innebygget kortleser. De mer påkostede BD65 og BD85 som koster 2.000 og 3.300 kroner, starter opp på et halvt sekund, og er i tillegg utstyrt med integrert HD-lyddekoder for åttekanals HD-lyd på Blu-ray. Av disse tre er BD85 eneste spiller med USB-adapter for tilknytning til trådløst nettverk.

BD85

Panasonic

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.