Med trådløst nett og bluetooth

Onkyos nye surroundreceiver TX-NR626 har innebygd trådløst internett, bluetooth og AirPlay.
forfatter

Onkyo TX-NR626 føyer seg dermed inn som andremann i rekken i prisklassen, etter Sony STR-DN1030, som har alle tre funksjoner på plass.

I tillegg har 7.1-receiveren innebygd Spotify, internettradio og avspilling av lydfiler via DLNA. Da fra en nettverkstilkoblet datamaskin med DLNA-server installert.

Forsterkning
Utgangseffekten er oppgitt til 7 x 160 watt. Frontkanalene og senterkanalen benytter tretrinns invertert Darlington-forsterkning som skal gi ekstra høy strømkapasitet. Kort fortalt dreier det seg om at bipolare transistorer jobber i par, i push/pull-konfigurasjon, hvorpå et nytt par videreforsterker signalet fra de første transistorene. Dette gir høyere utgangseffekt.

6 HDMI
Seks HDMI-innganger og to -utganger er på plass, det samme er USB-inngang for avlesning av musikkfiler på minnepinne. I tillegg kan vinylfrelste glede seg over platespillerinngang.

Receiveren kan oppskalere video med lavere oppløsning helt opp til Ultra HD-oppløsning, takket være en Qdeo 4K videochip.

Mobile High-Definition Link gir HD-video fra Android-mobiler via HDMI.

InstaPrevue
InstaPrevue viser små direktebilder fra alle HDMI-inngangene på skjermmenyen, som gjør det enklere å velge riktig inngang. Onkyo lover også enkel installasjon med brukervennlige skjermmenyer, og Audyssey MultEQ med målemikrofon gir automatisk kalibrering av høyttalerne og korrigerer for rommets akustikk.

Sone 2 er selvsagt på plass, og receiveren kan styres fra smartmobil eller nettbrett via Onkyos fjernkontroll-app. Finnes i sølvfarget og sort utførelse.

Annonse

TX-NR626 er tilgjengelig nå, til en veiledende pris av 4.995 kroner.

mono.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også