Search
Generic filters

Med trådløst nett og bluetooth

Onkyos nye surroundreceiver TX-NR626 har innebygd trådløst internett, bluetooth og AirPlay.

Onkyo TX-NR626 føyer seg dermed inn som andremann i rekken i prisklassen, etter Sony STR-DN1030, som har alle tre funksjoner på plass.

I tillegg har 7.1-receiveren innebygd Spotify, internettradio og avspilling av lydfiler via DLNA. Da fra en nettverkstilkoblet datamaskin med DLNA-server installert.

Forsterkning
Utgangseffekten er oppgitt til 7 x 160 watt. Frontkanalene og senterkanalen benytter tretrinns invertert Darlington-forsterkning som skal gi ekstra høy strømkapasitet. Kort fortalt dreier det seg om at bipolare transistorer jobber i par, i push/pull-konfigurasjon, hvorpå et nytt par videreforsterker signalet fra de første transistorene. Dette gir høyere utgangseffekt.

6 HDMI
Seks HDMI-innganger og to -utganger er på plass, det samme er USB-inngang for avlesning av musikkfiler på minnepinne. I tillegg kan vinylfrelste glede seg over platespillerinngang.

Receiveren kan oppskalere video med lavere oppløsning helt opp til Ultra HD-oppløsning, takket være en Qdeo 4K videochip.

Mobile High-Definition Link gir HD-video fra Android-mobiler via HDMI.

InstaPrevue
InstaPrevue viser små direktebilder fra alle HDMI-inngangene på skjermmenyen, som gjør det enklere å velge riktig inngang. Onkyo lover også enkel installasjon med brukervennlige skjermmenyer, og Audyssey MultEQ med målemikrofon gir automatisk kalibrering av høyttalerne og korrigerer for rommets akustikk.

Sone 2 er selvsagt på plass, og receiveren kan styres fra smartmobil eller nettbrett via Onkyos fjernkontroll-app. Finnes i sølvfarget og sort utførelse.

TX-NR626 er tilgjengelig nå, til en veiledende pris av 4.995 kroner.

mono.no

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Google håper smarthøyttaleren Nest Audio vil gi konkurrentene juling. Ny Chromecast med fjernkontroll også lansert, og dessuten mobilen Google Pixel 5.
Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nå.
Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!