Lydplanke fra Klipsch

Om Klipsch har gjort hva vi vet de kan med den nye lydplanken HD Theater SB 3, kan vi vente oss heftige saker.
Annonse
Annonse
forfatter

Klipsch har alltid sverget til horndiskanter, og som forventet er slike på plass også her. Horn har fordelen av langt høyere følsomhet, og en bedre evne til å spille høyt enn domediskanter. Derfor er også høyttalere fra Klipsch mer rocka enn andre høyttalere, og Klipsch-fans er ikke kjent for å spille med lavt lydnivå. Det er derfor grunn til å håpe at denne HD Theater SB 3 også kan rocke skinnet av pølsa!

Bestykning
I tilfellet HD Theater SB 3 sitter det to diskanter, en på hver side. I tillegg er fire mellomtoneelementer på plass, to til henholdsvis venstre og høyre kanal.

Subwooferen er trådløs, slik at den enkelt kan plasseres hvor du måtte ønske. Men strøm trenger den, selvsagt, så en stikkontakt må være i nærheten. Selve lydplanken er slank nok til å gli enkelt under TV-en.

300 watt
Hele systemet har en oppgitt forsterkerkraft på 300 watt, som skulle være nok for de fleste. Fjernkontroll medfølger, og Klipsch lover dessuten at de fleste TV-fjernkontroller kan programmeres til å styre lydnivået på lydplanken opp og ned, eller bruke stumknappen (mute).

Lydplanken leveres med to føtter for TV-benkplassering, og to spalter sitter på baksiden for veggmontering.

Veiledende utsalgspris er satt til 6.995 kroner.

mono.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.