Hjemmekino

Små hjemmekinoanlegg er populært. Harman Kardons BDS-serie har vært blant de beste, nå kommer enda bedre utgaver.
forfatter

Den nye BDS-serien består av fem anlegg, hvor man kan velge mellom to Blu-ray-anlegg med 3D og 2.1 høyttalersett, altså et par små høyttalere og en subwoofer, eller tre anlegg med 5.1-kanals lyd. Hvor en senterhøyttaler og to bakhøyttalere inngår som tillegg i pakken.

Aller enklest og rimeligst, er BDS 375 med 2.1 kanaler og 2 x 65 w effekt, og oppgraderte høyttalere. Anleggene har fått friskere design, og flere av dem kan leveres i hvitt eller sort.

BDS 477 (se bildet), BDS 877 og BDS  7773W, har alle støtte for wi.fi og strømming via AirPlay fra Apples iPhone, iPod touch eller iPad, og alle i BDS-serien støtter Harman Kardons Truestream trådløse strømming  over Bluetooth.

Anleggene er på vei ut i butikkene i løpet av september/oktober, og vi skal selvsagt komme tilbake med en test av den nye BDS-generasjonen fra Harman Kardon.

Les testen av Harman Kardon BDS 570 her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.