TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Kompakt hjemmekino fra Harman Kardon

Små hjemmekinoanlegg er populært. Harman Kardons BDS-serie har vært blant de beste, nå kommer enda bedre utgaver.

forfatter
Publisert 06.09.12 - 14:10

Den nye BDS-serien består av fem anlegg, hvor man kan velge mellom to Blu-ray-anlegg med 3D og 2.1 høyttalersett, altså et par små høyttalere og en subwoofer, eller tre anlegg med 5.1-kanals lyd. Hvor en senterhøyttaler og to bakhøyttalere inngår som tillegg i pakken.

Aller enklest og rimeligst, er BDS 375 med 2.1 kanaler og 2 x 65 w effekt, og oppgraderte høyttalere. Anleggene har fått friskere design, og flere av dem kan leveres i hvitt eller sort.

BDS 477 (se bildet), BDS 877 og BDS  7773W, har alle støtte for wi.fi og strømming via AirPlay fra Apples iPhone, iPod touch eller iPad, og alle i BDS-serien støtter Harman Kardons Truestream trådløse strømming  over Bluetooth.

Anleggene er på vei ut i butikkene i løpet av september/oktober, og vi skal selvsagt komme tilbake med en test av den nye BDS-generasjonen fra Harman Kardon.

Les testen av Harman Kardon BDS 570 her.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nye Apple TV er en kraftplugg Tredje generasjon Apple TV 4K er en lynrask enhet med kraftig ytelse, en sømløs brukeropplevelse og lekker bilde- og lydkvalitet. Bare plugg den inn, og ta frem popcornet!
Lyd på ingen plass Innbyggingshøyttalerne DALI Phantom K-60 LP krever nesten ingen innbyggingsplass i dybden.
Her er nye Apple TV 4K En ny versjon av Apples populære TV-boks slippes 4. november – med en gladnyhet for eiere av Samsung TV!
Marantz Cinema: Friskere utseende - heftigere lyd? Marantz Cinema-serien består av nye integrerte surroundforsterkere i tillegg til separat prosessor og 16-kanals effektforsterker. Med et utseende man ikke ønsker å gjemme bort.
Comeback for Sonys beste surroundhøyttalere Sonys populære surroundhøyttalere har vært vanskelige å slå kloa i, men nå har de fått ny forhandler.
Laserskarpt kinobilde Markedets rimeligste laserprojektor med ekte 4K-oppløsning er nøyaktig så fantastisk som det høres ut.
Følg Lyd & Bilde