Hjemmekino på boks
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Hjemmekino på boks

Den nye DVD-receiveren fra NAD er en fryd å hvile blikket på. Med sine runde, flotte kurver i lekker svart finish tar den steget inn i designerverdenen, nokså ukjent terreng for NAD.

forfatter
Publisert 19.09.08 - 07:15


Stadig flere spør oss om vi kan anbefale noen gode alt-i-ett-bokser, med DVD- eller CD-spiller, forsterker og radio i ett og samme kabinett. Man vil rett og slett ikke ha en masse komponenter stablet oppå hverandre. Og det er hyggelig å kunne si at disse kompakte boksene har begynt å gi valuta for pengene, også når man snakker om lyd- og bildekvalitet.

NAD har nå lansert Viso-serien, hvor de hittil har en DVD-receiver med 5.1 kanaler for surround, Viso Five, og en for sterolyd, Viso Two, som vi tester her. Begge leveres med FM-radio, men en egen DAB-modul kan kjøpes separat.
Når NAD oppgir effekten til 2 x 60 watt, betyr ikke det at det er lite forsterkerkraft av den grunn. De har alltid oppgitt effekten med de mest moderate målingene, og de bruker voksne strømforsyninger i forsterkerne sine.

Viso Two spiller av standard DVD-er, ikke Blu-ray. En Blu-ray-spiller kan imidlertid kobles til via den analoge komponentinngangen. Den har også det man trenger av utganger, både i form av digital HDMI og analog komponent, i tillegg til kompositt, S-video og Scart med RGB. Via HDMI-utgangen kan Viso Two dessuten skalere opp videobildene til oppløsningene 720p (progressivt) eller 1080i (interlaced).

Brukervennligheten er fin. Knappene på frontpanelet er litt lite oversiktlige og dårlig merket. Fjernkontrollen tar også litt tid å sette seg inn i. Men det venner man seg til. Menysystemet er dessuten oversiktlig, og vi ser ikke at noen vil ha noen problemer med dette produktet i daglig bruk.

Les mer i Lyd og Bilde september 2008

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Stranger Things får spatial audio Fjerde sesong av Stranger Things kommer snart til å låte enda bedre.
Referanselyd rett i veggen In-wall høyttalerne fra IW150 serien skal være spesielt utviklet for Dolby Atmos.
Nå får du Google TV på alle skjermer Google Chromecast gir TV-en nytt liv, og nå har den fått både fjernkontroll, Google TV – og 4K. Men også et problem.
Chromecast med Google TV kommer (endelig) til Norge Fra i dag kan Googles nye Chromecast forhåndsbestilles i Norge. Den byr blant annet på en inkludert fjernkontroll og Google TV. Fra 21. juni er den også tilgjengelig i butikkene
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et av de store gamle trærne i hi-fi-skogen har falt. Uten en lyd.
Sjekk ut Sonys nye 4K-projektorer Tilbyr blant annet laserlys til en helt ny pris!
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend