Hjemmekino:

Amerikanske McIntosh lager mer enn svære high-end forsterkere. De lager også MEN220 som korrigerer lydbildet ved hjelp av en målemikrofon.

En digital romkorreksjon kan forbedre lyden, særlig når det dreier seg om mange kanaler som i et hjemmekinoanlegg. Med en automatisk romkorrigering av lydsignalet, sender mikrofonen målingene til korreksjonehetens prosessor – her representert ved McIntosh MEN220 – som korrigerer for ujevn frekvensrespons og tidsforsinkelser blant annet.
MEN220 er ment for high-end systemer, og med en prislapp på 41.500 kroner er ikke dette noe man kobler til Samsung-anlegget man kjøpte for et par år siden.
MEN220 har både innebygget eq for korrigering av frekvensgang, tilkobling til PC for justeringer i programvare og toveis elektronisk delefillter som gjør det mulig å bruke to forsterkere som tar seg av hver sin del av frekvensområdet.

Det følger med en målemikrofon og fjernkontroll, slik at man kan sette opp MEN220 fra godstolen og høre forandringene i lydbildet straks den digital romkorreksjonskretsen er ferdig med målingene.
McIntosh MEN220 er tilgjengelig i vår fra Neby Hi-Fi Concepts utvalgte forhandlere,

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også