Search
Generic filters

Kompakt Wadia-DAC

Små digitalomvandlere er både praktisk og nyttig. Bedre lyd på liten plass. Nå slipper Wadia di122 som ser ut til å oppfylle kravene.

Med det stadig økende utvalget av strømmetjenester og høyoppløste musikkfiler, følger gjerne et ønske om enda bedre lyd. Det er her en DAC eller digitalomvandler kommer inn. Den har mye bedre signalbehandling av digital musikk enn en laptop eller nettbrett.

Wadia di122 er en DAC som kan være en bra løsning for alle som ønsker å oppgradere med bedre lyd. Den er relativt kompakt og har rikelig med tilkoblinger: To digitale koaksiale, to optiske og en USB-inngang, skulle rekke for de fleste. Den har både balansert og ubalanserte lydutganger med volumontroll, slik at man kan koble den rett en forsterker.

Eller et par aktive høyttalere.

di122 BakDAC-en takler fint 24-bit/192kHz signaler, og USB inngangen skal støtte lydsignaler med så mye som 32-bits dybde og både DSD (DSD 64/128), og DXD-filer (352.8kHz/384kHz). Kort sagt, den støtter de nye høyoppløste lydformatene som sakte men sikkert brer seg på nett.

En hyggelig bonus, er en hodetelefonutgang, som vi håper passer fint på dyrere hodetelefoner som Oppo PM-1 og Sennheiser HD800.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker