Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

NYHET

Viktig oppdatering til Apple Watch

Mens du sov fikk denne hjertevarsling

Skrevet av / 28.03.19 - 08:59
Viktig oppdatering til Apple Watch
I natt ble EKG-appen til Apple Watch Series 4 endelig tilgjengelig. Appen kan ta et elektrokardiogram fra en Apple Watch 4 på håndleddet, og hvis hjerterytmen er for rask eller uregelmessig, kan den varsle og gi legene verdifulle data om hjertet ditt.
EKG-funksjonen fungerer bare for den nye Apple Watch 4, og appen sjekker hjerterytmen i bakgrunnen, og sender en varsling hvis det blir oppdaget uregelmessigheter.
(Foto: Produsenten)
Små elektroder på baksiden av Apple Watch 4 gjør det mulig å registrere en EKG når som helst, ved å åpne EKG-appen på klokken og holde fingeren på kronen.
Da måles de elektriske signalene i hjertet og etter 30 sekunder kan hjerterytmen registreres som atrieflimmer eller sinusrytme. Men man vår en varsling dersom målingen var ufullstendig.
(Foto: Produsenten)

Målingene lagres trygt i Helse-appen på en iPhone, og brukerne kan dele en dataene med legen. 

Mens varsling om uregelmessig hjerterytme kun fungerer på en Apple Watch Series 4 eller nyere, registrerer EKG-appen på Apple Watch Series 1 eller nyere, hjerterytmen med den optiske hjertemåleren.

EKG-appen er en gratis oppdatering i watchOS 5.2 og er tilgjengelig for nedlasting i dag.

(Foto: Produsenten)
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top