Verdens dyreste smartarmbånd

Med gull og diamanter er Christophe & Co's overdådige smartarmbånd det dyreste vi har sett.

Skrevet av / 03.02.15 - 10:13
Verdens dyreste smartarmbånd

De fleste er vant til at et smartarmbånd koster noen hundrelapper. I verste fall et par tusen. Men de ser ikke i nærheten av så lekre ut som Christophe & Co Armill-bånd.

Armbåndet som kommer i tre versjoner Virtus, Orion og det mest påkostede: Apollo, skal etter sigende ha batteritid på opp til et år. Det får de til ved å bruke små rotorer som lader batteriene. Ikke så ulikt rotorer som bruker i mekaniske automatisk armbåndsur.

Christophe & Co har vendt seg til Italia og hyret inn det berømte designhuset Pininfarina som formgivere. De er best kjent for sine ikoniske Ferrari-streker, men som alle gode transportdesignere tegner de andre ting også. Togsett for NSB, og nå altså smartarmbånd.

Christophe-Co-Armill-Virtus

Gull og edelstener er brukt i stor utstrekning og drar selvsagt prisen opp til friske nivåer. Også fordi de blir laget i få eksemplarer. Vitus-båndet er det billigste til $75,000 og lages i 300 eksemplarer. Orion som lages i 100 eksemplarer koster litt mer på $93,000, mens Apollo som blir laget i kun 25 eksemplarer lopper deg for $149,000. Eller 1,1 millioner kroner.

Et tips til Valentinsgave 14. februar?

Christophe-Co-Armill-Orion

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top