TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Trådløs dokkingadapter til iPhone 5

Her er løsningen for alle som har kjøpt iPhone 5 men ikke kan bruke den i dokkingkontakten til musikkanlegget sitt.

forfatter
Publisert 09.10.12 - 15:41

Med iPhone 5 byttet Apple ut den brede 30-pins dokkingkontakten, med en mye mindre kontakt, som ikke passer i den gamle dokkingkontakten. Ikke uten en adapter i alle fall.

Men iBT100 løser ikke bare problemet, den gir deg trådløs overføring av musikk fra iPhone 5 (og andre enheter), via Bluetooth-teknologi.

Den er såre enkel å sette opp- Plugg BT-adapteren i dokkingkontakten, par den med mobilen når den røde lysdioden tennes, og så er det bare å velge iBT100 i AirPlay-menyen på iPhone 5, og spille i vei.

Ulempen er at rekkevidden er begrenset til maks 10 meter fri sikt, mens AirPlay rekker tre ganger så langt.

BT-adapteren koster en femhundrelapp, og er i salg nå.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde