Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

TomTom tilbyr kart uten begrensning

Få nye kart fra hele verden fire ganger i året i hele enhetens levetid. Inkludert plassering av fartskameraer.

Skrevet av / 06.05.15 - 10:33
TomTom tilbyr kart uten begrensning

Hvis du er lei av hvite flekker på kartet og ukjente avkjøringer på motorveien, så har TomTom kanskje svaret. Selskapets nye navigasjonsenheter tilbyr nemlig gratis oppdatering av kart i hele produktets levetid. Over alle land i hele verden. Også fotobokser er registrert på kartene, så bilister med et selektivt syn på fartsgrensene vet når de skal lette foten fra gasspedalen.

TomTom GO 510, 610, 5100 og 6100 har berøringsskjerm, og betjenes ved å knipe, zoome og sveipe. Det er ryddet opp i brukergrensesnittet. Enhetene finnes med 5″ og 6″ skjermstørrelse.

tomtom_GO51XX_front

De nye navigatørene tilbyr trafikkinformasjon i sanntid, så man kan velge den raskeste tilgjengelige ruten. Resultatet er angivelig at GPS-enheten etter hver nye oppdatering kan markere begynnelsen og slutten på en trafikkpropp med en presisjon på ned til 10 meter.

For at hente aktuelle data skal man bruke en smartmobiltilkobling på TomTom GO 510 og 610. Modellene GO 5100 og 6100 er utstyrt med et innebygd SIM-kort med ubegrenset data og roaming, så man kan motta aktuell trafikk- og kartinformasjon uten ekstra omkostninger, når man kjører i utlandet.

Enhetene er tilgjengelige i butikker samt i TomToms nettbutik til priser fra 1.744 kr.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top