Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Tile Pro gjør det enklere å finne gadgets

De forbedrede sporingsbrikkene kommer nå til Skandinavia.

Skrevet av / 30.08.17 - 18:24
Tile Pro gjør det enklere å finne gadgets

Tile Mate og Slim har gjort stor suksess og er trolig de mest solgte sporingsbrikkene på markedet. Par brikken med appen på mobilen og fest den på gadgets du vil holde styr på. Dermed er det bare å velge hvilken som skal begynne å pipe når du mister nøklene eller lommeboka. Eller trykk på brikken så piper den tilkoblede mobilen.

 

Tile Sport
Den vanntette Sports-modellen (Foto: Tile)

Og hvis brikkene er utenfor Bluetooth-avstand så kan du få hjelp av andre Tile-brukere. Så fort noen går forbi den tapte brikken får du en melding og plassering på kartet for hvor den befinner seg. Imens kan du også se hvor brikken sist befant seg før mobilen mistet kontakten.

Tile Style and Tile Sport
Tile Pro finnes i 1- eller 2-pack (Foto: Lyd & Bilde)

Det med avstanden kan bli et stort problem. Derfor kommer nå Pro-serien som har opptil 60 meters rekkevidde, dobbelt så høyt signal i tillegg til at den er vanntett. Man kan velge mellom Tile Style som har et moteriktig utseende, eller Sport som har en litt røffere stil.

Nye funksjoner i Tile-appen gjør det også mulig å skreddersy signalet fra de ulike brikkene man tar i bruk. Og når man er i gang med letingen vil man også se en avstandsmåler, slik at man vet om man nærmer seg brikken.

Tile map
Jo flere brukere jo bedre (Foto: Lyd & Bilde)

Å være avhengig av at det finnes nok av andre brukere kan være et problem. Men ved vår test fantes det faktisk hundrevis av Tile-brukere, selv om vi ikke var i sentrum. Og tallet vil øke betraktelig når man får kjøpt dem i norske butikker.

Tile Style og Sport koster USD 35, eller USD 60 for en to-pack.

Les mer på Tiles hemsida

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top