Tastatur for Android og WP

Logitech slipper samme ultraportable modell som tidligere var kun til Apple-enheter.
forfatter

Keys-to-Go har tidligere kun vært tilgjengelig for iPhone og iPad. Nå kommer det også til Android- og Windows Mobile-enheter.

– Vi er stolte over å kunne tilby samme fleksibilitet til Android- og Windows-brukere, uansett om du bruker nettbrett, phablet eller smartmobil. Logitech Keys-To-Go følger med deg overalt takket være sin lette og tynne design. Skriveopplevelsen er dessuten den du forventer fra et Logitech-tastatur, sier Michele Herman hos Logitech.

Custom_format_Dwell AW_enviro 3

Tastaturets format og vekt gjør at det er enkelt å stappe ned i vesken eller til og med jakkelommen. Det er utrustet med hurtigtaster for Android og Windows og har en utførelse som skal gjøre det smidigere å bruke med en smartmobil.

Custom_format_Keys-to-go_Android_Black_WIPING

For å beskytte det fra søl er Keys-to-Go utrustet med vannavvisende FabricSkin.

Det er kompatibelt med Android 4.1 eller senere samt Windows 7 eller høyere.

Slippes i april til ca 700 kroner.

logitech.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.