TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Start the Party

Ved hjelp av 20 ulike minigames skal dette spillet få igang festen i vår egen stue. Hvor festlig det bli er heller usikkert.

forfatter
Publisert 03.12.10 - 09:00

«Start the Party» gir umiddelbart flashbacks til «EyeToy Play» på Playstation 2, da det hele handler om å komme seg igjennom ulike typer minigames, der det er du som styrer kontrollene ved hjelp av deg selv, og nå også bevegelseskontrollen.

Bevegelseskontrollen blir forvandlet til alt fra en vifte og en sart pensel til mer massive gjenstander som et heftig sverd i de forskjellige minigames’ene. Her skal du blant annet sprekke ballonger, klippe hår, redde fallskjermhoppere fra haigapet og skvise irriterende insekter utover skjermen. Tempoet i disse spillene er uvanlig høyt og ligger på grensen til stressende. En evig kamp mot klokka gjør at vi kommer oss igjennom alle spillene på relativt kort tid.

Grafikken i spillet skriker mot oss i et hav av klissete og sterke farger akkompagnert av musikk verdig barne-tv, men det er vel nettopp den yngre garde dette spillet i all hovedsak skal appellere til også. Det er også norske stemmer og tekst i dette spillet, samt at man kan endre vanskelighetsgrad på de ulike spillerne slik at voksne, da med et handicap, kan spille mot barn.

Konklusjon
Dette spillet bør spilles med andre, da det gir lite underholdning alene. Og halve moroa er vel å se dine venner og familie fekte rundt i løse luften med fargesprakende gummikuler!

+
Underholdende
sammen med andre
God variasjon


Stressende tempo
For kort, få muligheter


Fakta:
Utvikler: Supermassive Games
Utgiver: Sony Computer Ent.
Plattform: PS3 Move
Sjanger: Familie

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde