Spotify snart i smartklokken

Snart kommer en ny versjon av Spotify tilpasset Android Wear.

Skrevet av / 29.05.15 - 11:07
Spotify snart i smartklokken

Smartklokkene er kanskje blant årets hotteste nye dingser, men ikke alt er til å rope hurra over. Spesielt lider klokkene av et temmelig begrenset utvalg av apper og funksjoner.

Men nå kommer i det minste en som stått på ønskelisten. Spotify avslørte nettopp at de har jobbet med å lage en tilpasset app for Android Wear. Med andra ord for smartklokker som <a href=»http://lydogbilde.no/test/lg-g-watch-r-og-samsung-gear-s»>LG G Watch</a> og <a href=»http://lydogbilde.no/test/moto-360″>Moto 360</a>.

Nå skal man altså kunne bla blant låtene sine, finne ny musikk og styre avspillingen uten å måtte ta opp mobilen fra lomma.

Spotify-appen til Android Wear vil dukke opp i løpet av juni.

<a href=»http://www.spotify.com» target=»_blank»>www.spotify.com</a>

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tidlig død for Surface Duo

Huaweis nye stilige smartklokke

Kjærlighet ved første møte?

Pixel Watch oppgraderes

iPhone 15 er vesentlig bedre enn forgjengeren

Her er iPhone 15 Pro

Scroll to Top