Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Splitter ny elsykkel fra Triumph

Triumph Trekker GT er den første elsykkelen fra den klassiske engelske motorsykkelprodusenten.

Skrevet av / 01.07.20 - 11:20
Splitter ny elsykkel fra Triumph

I den kommende James Bond-filmen No Time To Die, kommer Agent 007 i hennes majestets hemmelige tjeneste bl.a. til å kjøre på en motorsykkel fra engelske Triumph.

Virksomheten er Storbritannias største motorsykkelvirksomhet, og det har kjørt Triumph-motorsykler på de britiske landeveier siden 1902.

Men faktisk startet Triump allerede tilbake i 1885 som distributør av sykler, så man kan på en måte si at selskapet vender tilbake til røttene med lanseringen av Triumph Trekker GT, som er deres første elsykkel.

Triumph startet allerede tilbake i 1885 som distributør av cykler. (Foto: Triumph)

Det er snakk om en nesten klassisk engelsk herresykkel i lettmetall med alle kabler gjemt vekk i rørene. Elmotoren er en DU-E6100 fra japanske Shimano med 250 Watt, som yter 60 Nm. 10-trinns giret er også fra Shimano.

Man skal kunne kjøre opptil 150 kilometer på en oppladning av det 504 Wh store batteriet, og selv om batteriet er integrert i rammen, kan det enkelt fjernes på et blunk.

Forgaflen på Triumph Trekker GT har Rockshox Paragon Silver fjæring, mens hjulene er  Schwalbes EnergizerPlus Greenguard. Alt i alt veier sykkelen 24 kilo.

Elmotoren er en DU-E6100 fra japanske Shimano med 250 Watt, som yter 60 Nm. (Foto: Triumph)

Skulle du føle deg fristet av Triumph Trekker GT, så kan den bestilles her. Veiledende pris er GBP 2.950 tilsvarende til ca. 35.000 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI-en er tilbake

0-100 km/t på 2,2 sekunder

Mislykket robottaxi-tyveri i Los Angeles

Smart #3 er en lekkerbisken

Her er Peugeots viktigste bil

Vi har sett Xiaomis elbil

- Apple Car er skrotet

NIO vil jevne ut strømnettet

Ikonisk småbil blir billig

Her er stasjonsvogna

Tesla Cybertruck ruster

0
Scroll to Top