TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+

Smartklokke fra TAG Heuer, Google og Intel

Den sveitsiske klokkeindustrien posisjonerer seg mot smartklokkenes vekst med å annonsere partnerskap som TAG Heuer, Google og Intels.

forfatter
Publisert 23.03.15 - 10:34

Baselworld er verdens største og viktigste klokkemesse med over 1500 utstillere og 150.000 besøkende. Et ypperlig sted å legge viktige lanseringer til. TAG Heuer, Google og Intels annonserte avtale om et samarbeide om smartklokker, kan fort vise seg å bli en av de viktigste annonseringene fra Baselworld 2015.

De skal samarbeide om en plattform for smartklokker, og dele teknologi for en fremtidig utvikling av smartklokker basert på TAG Heuers ekspertise, Googles Android-operativsystem, og Intels prosessorteknologi.

Jean-Claude Biver, som er president i LVMH gruppens klokkedivisjon og daglig leder i TAG Heuer, skal sammen med David Singleton, direktør for uvikling av Android Wear, og Michael Bell, visepresident i Intels New Devices Group, annonserte samarbeidet på Baselworld 2015.

F63A2033Ingen modeller ble vist, men som  Jean-Claude Biver sa på pressekonferansen: – Sveitsisk klokkemaking og Silicon Valley er et samarbeide om teknisk innovasjon med urmakernes kredibilitet.

Så gjenstår det å se om 2015 blir året hvor den sveitsiske klokkeindustrien for alvor klarer å ta opp kampen med Apple, Samsung, LG, Huawei og Motorolas smartklokker.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend