Search
Generic filters

Smartklokke fra TAG Heuer, Google og Intel

Den sveitsiske klokkeindustrien posisjonerer seg mot smartklokkenes vekst med å annonsere partnerskap som TAG Heuer, Google og Intels.

Baselworld er verdens største og viktigste klokkemesse med over 1500 utstillere og 150.000 besøkende. Et ypperlig sted å legge viktige lanseringer til. TAG Heuer, Google og Intels annonserte avtale om et samarbeide om smartklokker, kan fort vise seg å bli en av de viktigste annonseringene fra Baselworld 2015.

De skal samarbeide om en plattform for smartklokker, og dele teknologi for en fremtidig utvikling av smartklokker basert på TAG Heuers ekspertise, Googles Android-operativsystem, og Intels prosessorteknologi.

Jean-Claude Biver, som er president i LVMH gruppens klokkedivisjon og daglig leder i TAG Heuer, skal sammen med David Singleton, direktør for uvikling av Android Wear, og Michael Bell, visepresident i Intels New Devices Group, annonserte samarbeidet på Baselworld 2015.

F63A2033Ingen modeller ble vist, men som  Jean-Claude Biver sa på pressekonferansen: – Sveitsisk klokkemaking og Silicon Valley er et samarbeide om teknisk innovasjon med urmakernes kredibilitet.

Så gjenstår det å se om 2015 blir året hvor den sveitsiske klokkeindustrien for alvor klarer å ta opp kampen med Apple, Samsung, LG, Huawei og Motorolas smartklokker.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.